writing-img

Druga črtica po pretečenem času

clock-img

10.11.2010, 10:59

clock-img

Anonimen

Punce, ima katera naslednje izkušnje s testi?
Pred nekaj dnevi sem kak dan po pričakovani user posted image  delala test (CB). Pokazal je minus, kontrolna črtica je bila lepo vidna, kar pomeni, da nosečnosti ni. Naslednji dan sem prijela spet test v roke in opazila drugo črtico, ki je zelo močna, a tanjša od prve. Vem, da kasnejše spremembe niso relevantne, zanima me samo, če se je že kateri to zgodilo.
Hvala.

clock-img

10.11.2010, 15:33

clock-img

Anonimen

Pozdravljena,
to se je dogajalo meni pri O testih in sem bila tudi v dvomih, dokler se mi  nista prikazali obe črtici-šele takrat sem verjela, da sem takrat žal preveč upala, da tisto kaj pomeni, čeprav na vsakem testu piše, da po deset min. ne velja več.

Da se prepričaš pa čez par dni ponovi test-takrat bi se že moralo kaj videt če je. Upam da ti uspe.

LP

clock-img

10.11.2010, 16:09

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

primi raje v roke nov testuser posted image
ja se je že dogajalo puncam...so nekatere bile noseče,  druge spet ne...najbolje je, da res narediš še kak test.

clock-img

11.11.2010, 17:03

clock-img

Amy_Lee

pencil-img

19

Oj Oj!
Jaz sicer prvič nisem uporabila CB, ker če teste delaš večkrat, to lepe denarce nanese :) Tko, da sm nrdila s FS. Je bla po dobre pou ure vidna črtica. Naslednji dan sm test ponovila, tokrat s CB pa je bil en močen plusek user posted image
Priporočam, da čez kak dan test ponoviš, pa držim pesti, da si user posted image
*papa*user posted image

Ne delaj drugemu tistega, kar sam nočeš, da bi drugi naredili tebi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem