writing-img

Druga nosečnost

clock-img

19.09.2011, 19:48

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Zanima me, tiste, ki ste bile drugič noseče, ali se res trebušček prej pozna, kdaj se je vam začel poznati drugič in kdaj ste začutile prve brcike drugič, tudi prej??

clock-img

19.09.2011, 19:57

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

V tej nosečnosti se mi je trebuh zelo hitro videl. V 3.mesecu sem si morala kupiti nosečniške hlače, ker trebuha enostavno več nisem nikamor spravla, pa tudi videli so vsi, tako da ni šans, da bi probala kaj skriti.
Brcike...v prvi nosečnosti 17. teden, sedaj pa sem v 16.tednu, ko sem recimo dolgo sedela za računalnikom in so me hlače samo malo tišale pod trebuh čutila premike, ki sicer niso bili tako intenzivni kot pri sinu, jih pa ni bilo mogoče zgrešit.

clock-img

19.09.2011, 20:17

clock-img

tix

pencil-img

908

trenutno sem v 22t, trebuh se mi je res začel prej poznati in imam precej večjega kot prvič, brce sem pa obakrat okrog 19 t začutila

clock-img

19.09.2011, 21:01

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Uf, v prvo se ni in ni hotlo poznat. Vsi so me čudno gledali, kje imam trebuh glede na trajanje nosečnosti. Zdaj v drugo pa sem že v 27. tednu taka kot sem v prvo bila pri 42. tednih (brez pretiravanja). Brce sem v prvo čutila okoli 20. tedna, zdaj v drugo pa že v 16.

clock-img

19.09.2011, 21:21

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Res. Drugič me je sodelavka vprašala, če sem noseča že v 2. mesec, prvič mi pa še v 5. nihče ni verjeluser posted image .
Kar se brc tiče, sem jih vedno čutila že v 14. tednu, tokrat (3.) pa še en dan prejuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

20.09.2011, 09:15

clock-img

Star_a

pencil-img

318

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Zanima me, tiste, ki ste bile drugič noseče, ali se res trebušček prej pozna, kdaj se je vam začel poznati drugič in kdaj ste začutile prve brcike drugič, tudi prej??

V drugi nosečnosti sem si že pri 3 mesecih morala kupit hlače večje številke.brcike oz. metuljčke  sem pa isto začutila okrog  14 tedna

clock-img

20.09.2011, 12:45

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

v drugi nos. sem začela nositi nos. hlače že v 7. tednu, bušek se mi je videl že nekje v 5tem tednu. prve brce sem začutila v 16. tednu, če se prav spominjam. pravzaprav je bilo v 2. nosečnosti vse prej in vse v večjem obseguuser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

20.09.2011, 13:27

clock-img

Janyna

pencil-img

387

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Ne pri meni se ni poznal, mogoče pol mesca prej. Tam pri 5 mescih nisem mogla več tajit, pri 1. nosrečnosti pa se mi še v 6 mescu ni ne vem kaj videlo. Ja brce sem začutila par tednov prej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem