writing-img

Duda in spanje

clock-img

27.02.2011, 20:10

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Zanima me, koliko vaših user posted image zaspi zvečer z dudo oz. spi z njo?

clock-img

27.02.2011, 20:11

clock-img

divans1

pencil-img

2547

In kako dolgo so spali z dudo?

clock-img

27.02.2011, 20:15

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Moj sin, star 11 mesecev, zaspi z dudo, kmalu, ko zaspi jo sicer ven pljune, vendar če se prebudi, jo spet zahteva. 

clock-img

27.02.2011, 21:34

clock-img

divans1

pencil-img

2547

hehe, moj isto!

clock-img

27.02.2011, 21:36

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

hehe, moj isto!

face so, ne?user posted image

clock-img

28.02.2011, 09:47

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Do malo manj kot 2. leta jo je imel za zaspat, podnevi in ponoči. Ko je zaspal, jo je pa vedno ven pljunil. Najprej smo jo ukinili ponoči, potem čez kakšen mesec pa še podnevi. Ni bilo nobenega problema, je očitno ni nič pogrešal.

clock-img

28.02.2011, 09:49

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Naša bo aprila 2 leti in jo ima še vedno za spat. Bi jo počasi radi odvadili, ampak bo težka... user posted image

clock-img

28.02.2011, 10:07

clock-img

petra36

pencil-img

62

Naš bo tud 2 leti ,pa celo noč z dudo spi.Kaj bi brez dud.

clock-img

28.02.2011, 11:20

clock-img

lipikica

pencil-img

290

no naša je stara 4 mesece in ima od 1 meseca dudo. za spanje- absolutno! ko gre spat jo ima, in ko jo zbudi in ko se tega zave, seveda, dretje. potem je spet mir ko jo ima v ustih. ko jo ima dovolj... jo izpljune, po novem tudi z prsti prime in vrže na drugo stran postelje.....
tudi čez dan ko je sitna ji dam dudo in je mir.

kaj bi brez nje

clock-img

28.02.2011, 14:52

clock-img

deveta

pencil-img

669

Naša nikoli ni marala dude. Sem poskušala različne, pa ni bilo uspeha. dvakrat trikrat povlekla pol jo pa dobesedno pljunla ven user posted image . če sem jo držala, pa se je jezit začela, ker je ni mogla dat iz ust.  So me prepričevali, da je bolje, da nima dude. Pa saj to vem in je v to ne bi "silila", ampak ona se je našla nadomestilo PRSTEKuser posted image . Ja tako, da zdaj hodi spat s prstkom. Dudo, ko je čas lahko vzameš, prstek pa bolj težkouser posted image . Sem bila prav malo jezna, vendar sem zdaj malo potolažena. Pred kakim mesecem ali dvema ga je dosti več cucala, zdaj zadnji mesec pa ga da v usta samo tik preden zaspi in ko zaspi ga da ven. Tudi čez dan ga nikoli nima v ustih. Ampak res samo ko ve, da gre spat, ali pa če je zelo utrujena ga malo pocucauser posted image . Ima pa zdaj 9 m.

clock-img

28.02.2011, 16:07

clock-img

miya84

pencil-img

83

Naš zaspi z dudo že od rojstva (3,5m je star),sam jo potem ponoči enkrat vn plune,tko da ne spi skos z njo,samo za zaspat jo ma user posted image

clock-img

01.03.2011, 19:27

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naš mali (2 meseca) jo ima vedno, preden zaspi - če smo notri. V vozičku je ne rabi, zaspi tisto sekundo, ko ga položim v košaro user posted image Ampak jo tudi zelo hitro pljune ven, tako da spi ne z njo, pa tudi ponoči, ko ga nahranim, mu je ne dam, ker zaspi brez, če se slučajno zbudi.

Upam, da nam bo uspelo pri tem isto, kot nam je pri velikem, da smo dudo ukinili pri 18. mesecih. Smo jo pa ukinili za podnevi že veliko prej, tam okrog 1 leta, za spati jo je imel pa do 18. meseca.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

01.03.2011, 19:45

clock-img

amii

pencil-img

221

Moj 6-mesečnik jo ima že od rojstva, s tem da sem mu jo, ko so kolike nehale, čez dan zmeraj manj daajala in zdaj je navajen, da jo potrebuje le za zaspat. Čez dan je sploh ne pogreša user posted image . Ko zaspi jo zmeraj pljune ven, ko pa se ponoči zbudi (tak enih 10x user posted image ), pa zvečine pomaga, da mu dudo hitro porinem v usta. Pol je mir in zaspi nazaj

Pa imamo svoj sonček

clock-img

01.03.2011, 20:36

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Dudlat je začel kar kmalu po rojstvu, do 2.leta jo je imel ko si jo je zaželel, do 4.leta pa smo spali z njouser posted image , oz. malo pred 4.roj. dnevom se je odločil, da bi raje imel kocke kot dudo in je eno noč prespal brez problema. Naslednjo noč je že začel, da ne bi imel kock ampak raje dudo. Tako smo nekaj večerov pred spanjem malo jokali, pa se mami ni dala in smo se je znebili user posted image

clock-img

01.03.2011, 20:44

clock-img

tejči28

pencil-img

2056

Mi imamo dudo še zdaj samo za spanje,čez celi dan pa smo jo imeli do še pred kratkim.Stari smo 2,5 let.Imel pa jo je že v porodnišnici.Za zdaj pa še ni možno,da bi jo ukinili tudi ponoči,bomo počasi. Punčka ki je stara 6 m pa jo ima samo za spanje, čez dan pa ne.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

clock-img

04.03.2011, 23:02

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Od mojih sinov pa nobeden ni imel dude (skoraj 3-letnik in 4-mesečnik), ker mi duda nikakor ni všeč. Prvi sin ni znal zaspati drugače kot pri dojenju oz. še v vozičku in avtu, ga pa v bistvu tudi nismo nikoli navajali drugače, bi pa najbrž z veseljem cuzal dudo, če bi mu jo dali user posted image in najbrž tako tudi "sam" zaspal. Tamiceni pa sploh ni tak sesač, čez dan zaspi ob nošenju v naročju, ponavadi šele nekaj časa po dojenju user posted image ) in najbrž dude, tudi če bi mu jo dali, ne bi hotel user posted image .

clock-img

05.03.2011, 14:04

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Moj sin, star 11 mesecev, zaspi z dudo, kmalu, ko zaspi jo sicer ven pljune, vendar če se prebudi, jo spet zahteva. 

moj isto - star22m. Smo jo pred kratkim probali ukinit, pa ga je začel močno sračkat s dnevnim spanjem - čist padu iz ritma (da ne govorim ponoči...user posted image ) Tko da smo jo dali nazaj...upam da ne bo večjih težav s zobki zarad tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem