writing-img

Dva avtomobila

clock-img

20.04.2005, 13:22

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Malo sva se z mojim :love: že pogovarjala kako bo, ko bo mami spet mogla it mal služit dinarčke, naš sonček pa v vrtec. Glede na najina delovnika naj bi jaz malega zjutraj odpeljala v vrtec, ati pa bi ga popoldne dvignil.
Zdaj pa se nama poraja vprašanje ali potem potrebujemo dva avtosedeža :zmeden:? Tole je namreč precej drag špas.
Kako ste oz še rešujete to tiste, ki ste bile v podobni situaciji?

clock-img

20.04.2005, 13:24

clock-img

Anonimen

Ja, dva avtosedeža imamo. Sicer smo oba dobili podarjena, tako da ni bilo nobenega stroška.

clock-img

20.04.2005, 13:27

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Ja, seveda imamo dva.Enega iz darilnega paketa države in pa Kiddy life plus.Saj drugače ne gre.Sem tudi že jaz razmišljala kako bomo s tem, saj jo bodo kdaj tudi stari starši morali jit iskat.Morda se pa da zmeniti v vrtcu, da ga kam spravijo.

:muca:

clock-img

20.04.2005, 13:30

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi smo za v Dobloja kupili novega maxi-cosi Priori xp,za v Puntota,pa sem dobila rabljenega od sestre od mojega moža ker ga je mala že prerasla,ma če ga nebi dobila,bi kupla enega rabljenega.

clock-img

20.04.2005, 13:33

clock-img

Rozalija

pencil-img

285

Mi še kombiniramo z enim... ampak to pomeni, da jaz malo nesem v vrtec pa grem nazaj domov po avto (na srečo je blizu). Kako bo kasneje pa še ne vem, čeprav glede na to da sem noseča nam bo mogoče celo uspelo le z enim. Ima pa dedi svoj avtosedež in v krizi si ga lahko sposodimo.

Po moje počakaj pa lahko potem naknadno kupiš še enega. Boš videla kako vam bo zneslo z enim. Rabiš mal več organizacije in računanja kdaj kdo kam..... sam po moje bo treba še enga.

clock-img

20.04.2005, 13:53

clock-img

Anonimen

Jaz vedno rečem: če imaš za dva avtomobila imaš tudi za dva stolčka. Moje mnenje. lahko pa kupiš tudi rabljenega, da ne bo predrago.

clock-img

20.04.2005, 13:55

clock-img

Rozalija

pencil-img

285

Men je pa logika da v vsak avto ornk avtosedež in če nimam dnarja za ornk pol ga raj nimam. Ker pri rabljenem nikoli ne veš.

clock-img

20.04.2005, 14:01

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

jest bi še vseeno pogledala za rabljenega po oglasih. Sej kakšna dobra znamka, se tudi ne uniči tako hitro.

Res pa je, da si najbolj komot z dvemi. Mi ta drugega potem tudi posodimo starim staršem, tako da nam res pride zelo prav.

LP

clock-img

20.04.2005, 14:10

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Če prav vem, lahko rabljenega neseš pregledat na AMZS. Najboljše pa je, če poznaš prodajalca in veš, da je sedež O.K. in ni "preživel" kakšne prometne nesreče. Tudi jaz zagovarjam prakso: če sta dva avta, morata biti noter tudi ustrezna sedeža. Nikoli ne veš, kaj in kdaj se lahko zgodi.
Lp

clock-img

20.04.2005, 14:48

clock-img

bini

pencil-img

1623

tud mi imamo namen kupit še enega ko bom šla v službo - tega bomo verjetno tud puščal pri starih starših, ki jo bodo pazili prve 3 mesece...
razmišljava pa, da bi tega drugega kupila 9-36 kg, da bo za dalj časa, čeprav tud ne misliva šparat, ker avtosedež res mora bit orng..

clock-img

20.04.2005, 15:25

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi imamo 3! Enega imam jaz v svojem avtu (Roemer king), enega ima mož v svojem avtu (integriran otroški sedež), potem ima pa še babica v svojem avtu enega, ker jo hodi iskat v vrtec. Je pa res, da imamo od vrtca do doma recimo 1km, tako da smo za v babičin avto kupili sedež do 36kg - Nania - ki je bil v Baby centru v akciji 15.000 Sit. Ker je relacija kratka in hitrosti niso višje od 50 km/h se mi zdi glavno, da je mala nekoliko višje in privezana.

LP, viv

clock-img

20.04.2005, 16:58

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Da draga, bo kar treba;)

Mi imamo Tourana in malo Pando. Mali piškotek je itak v Cabriu in ga prenašaš. Srednji sedež Priori čaka v omari (3-letniku je že premali in čaka, da bo piškotek v njem), v Touranu imamo Rodija.

Je pa sedaj tako, da je dol parkiran Touran zaradi tricikla, in se ati in 3-letnik vozita v vrtec in službo s Pando. Torej vsakič, ko gremo ven vsi, mora ati premikati Rodija iz Pande v Tourana in ni preveč fino. Vsakič namreč kokodaka in tako:)-

Čakamo Schmida ali Kiko, da pokličeta, ker imamo naročenega še enega Rodija, da bo torej v obeh avtih in kasneje tudi za piškotka, če me razumeš.

Špas je pa drag, seveda, ampak pri nas je varnost ta prva, tako da;)

pa-pa Mina1

clock-img

20.04.2005, 20:17

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

2 avta, 2 avtosedeža, oba do 36kg, eden je Kiddy, drugi pa Concord.

clock-img

21.04.2005, 22:07

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Dva avta, dva sedeža. Žal ne gre drugače. Je pa to res drag špas.

clock-img

21.04.2005, 22:40

clock-img

Anonimen

Pa ni nujno drag špas. Pri nas sta bila oba avtosedeža zastonj, drugi avto je pa stal 15.000 SIT...;) smo ga pred nekaj dnevi kupili. V bistvu je to tretji avto, smo ga kupili, ker je bil tako poceni...:) pa je ful lep.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem