writing-img

Dvojcka

clock-img

11.05.2009, 11:23

clock-img

zana21

pencil-img

151

Punce ki ste noseče z dvojčki,dajte mi prosim odgovorit.
Danes sem imela UZ (zunanjega),in ginekologinja je ugotovila 2 GO,v enem je našla utrip v drugem pa ne.
Ali se je kateri od vas zgodilo isto in se je kasneje utrip v drugi GO videl?
Naj povem da sem noseča 6T 1D.
Hvala

clock-img

11.05.2009, 11:46

clock-img

Anonimen

jaz nebi kake panike delala, saj se 6 tednov se ful malo. pocakaj, pa bo sigurno tudi drugi srcek!!!!
drzim pesti, pa javi nam!

clock-img

11.05.2009, 11:53

clock-img

tara78

pencil-img

158

ne sekiraj se...vse je še prerano..
meni v 6 in sedmem tednu sploh niso videli da sta dva....šele kasneje v 8 so rekli da imam dvojčka...imela sem UZ vse tri tedne zapored...

clock-img

11.05.2009, 13:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ok, čče nisem jaz pozabila žže vse skupaj, ampak tako zgodaj se dela samo vaginalni UZ, ker je bolj natanččenuser posted image . Zunanji tak zgodaj je brezvezen, ker se slabo vidi. 

clock-img

11.05.2009, 13:24

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Ok, čče nisem jaz pozabila žže vse skupaj, ampak tako zgodaj se dela samo vaginalni UZ, ker je bolj natanččenuser posted image . Zunanji tak zgodaj je brezvezen, ker se slabo vidi. 
[/quote

No tud jaz sem hotela tole napisat,pa si me prehitela......Ti pa res še malo počakaj,drugače ti je pa G sigurno dala še en datum malce kasneje recimo v osmem tednu...predvidevam ,da je storila tako ,ker takrat bo že več videt...

clock-img

11.05.2009, 14:24

clock-img

zana21

pencil-img

151

Jaz sem tud bila presenecena da mi ni delal vaginalnega.Drug teden imam ponoven pregled,UZ pa ni omenjala,tako da vam drugo sredo javim kako in kaj.
Hvala za odgovore.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem