writing-img

E'leclerc bonus card

clock-img

09.04.2008, 22:04

clock-img

muška

pencil-img

3223

Prosim za nekaj podnapisov user posted image

Ne razumem najbolj! In sicer, danes sem si jo dala delat, nakupila nekaj in si tako "prislužila" 20 € bonusa. Na računu piše, da ga moram izkoristit drugi dan.

Zdaj me pa res zanima, ali se ta bonus lahko koristi samo drugi dan in potem zapade, ali ostane na kartici in se bonusi zbirajo, dokler se ne odločim, da ga bom pa vnovčila?

Hvala za razlago

clock-img

09.04.2008, 22:12

clock-img

petra a

pencil-img

2070

lahko ga koristiš šele naslednji dan,ne na dan nakupa,lahko kdaj drugič-ne vem pa če ni omejeno na en mesec (če maš račun),jst mam kartico pa je pol vseen kdaj ponucaš,lahko tudi po enem mesecu-se zbira

clock-img

09.04.2008, 22:13

clock-img

Anonimen

Mislim, da ti piše, da lahko koristiš bonus že naslednji dan, ni ti pa potrebno. Na kartici se boni zbirajo do konca leta. Do 31.12. jih moraš koristit, drugače ti zapadejo, kar zbereš v decembru gre v naslednje leto (če pač ne porabiš user posted image )

clock-img

09.04.2008, 22:16

clock-img

muška

pencil-img

3223

Aha, hvala za razlago. Torej jutri ne bo potrebno v prisiln šoping user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem