writing-img

Ebay

clock-img

14.03.2015, 13:10

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Nikoli nisem še nič kupovala sedaj pa me nekaj zanima.
Gledam te luči za kolesa:
http://www.ebay.com/itm/LED-Bike-Cycling-Light-Head-Rear-Tail-Wheel-Flash-Lamp-Waterproof-Safety-New-/181514438538?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item2a431a878a

kaj je možno da to dobim v SLO za tako nizko ceno in brez poštnine, al sem kaj spregledala?

clock-img

14.03.2015, 13:51

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

dobiš, ker ima free shipping user posted image

clock-img

14.03.2015, 14:00

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

ja, dobis ja. Sam dobis eno kitajsko s r a n j e, da ne bos pricakovala neke hude kvalitete. Pa vidim, da v Nemcijo ne posiljajo, le kako ne pridejo skozi..
Nekdo, ki prodaja vse od omar, oblek, licil, koles, modrcev, slik, luci, ... pac zihr nima neke dobre robe.

clock-img

14.03.2015, 18:30

clock-img

respect

pencil-img

272

kar je voglasu tako je.
malamravljica govoriš glih tko kot da večina kar se kupi v slo pa ni kitajsko user posted image user posted image

vse kar sem naročila od oblek,tehničnih izdelkov ipd vse je super .
Pa kupujem že vrsto let

clock-img

14.03.2015, 18:52

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

ni receno, da vse v Slo kupim in take malenkosti ziher ne od takih one man biznis kitajcev, ker tej prodajajo lih samo srot. Sem ravno nasankala in resujem dva ubrisana primera kitajcev, nisem vedla, da na Amazonu lahko vsak prodaja. Pletilke, kao mega dobro obdelane, jaz pa dve scini v prstu se preden sem prvo vrsto pentl sploh gor dala.
En tak, ki prodaja lih vse, poglej k temu v ponudbo, tak zihr ne prodaja resne robe. Sej luc bo neki casa delala, sam bo prej crklna, ku ena dobra in ce bi sla potem garancijo urejat bo kitajc zihr reku mu ni lih do garancije.
Vsak po svoje, jaz sem samo moje mnenje povedala. In moje mnenje o kitajcih je dol, par m pod kletjo.

clock-img

14.03.2015, 18:55

clock-img

respect

pencil-img

272

jaz sem tudi svoje mnenje povedala,ne rabiš se repenčit.
Pa preden itak kupiš je potrebno pogledati feedback za IZDELEK ,ki ga prodaja.
Jaz imam tudi to luč doma,pa čudno dela že lep čas user posted image

clock-img

14.03.2015, 19:05

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

se mi zdi, da se lih tok recencis kot jaz. Jaz sem pac mnenje povedala in to ni pozitivno. Cist preprosto.
tko, to je to.

clock-img

14.03.2015, 19:06

clock-img

respect

pencil-img

272

Pazi na pritisk user posted image

clock-img

14.03.2015, 19:10

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

o, da bi se moj pritisk vsaj malo dvignu, imam kronicno prenizkega. Se mi pa zdi, da se bolj ti vznemirjas.
Tko, ne bom se bodla s tabo, nisem AnalizatoRRka, ki analizira vsako besedo v nano dedlce.

clock-img

14.03.2015, 23:23

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

AnalizatoRRka ... nano dedlci user posted image Dobra!

clock-img

15.03.2015, 10:31

clock-img

respect

pencil-img

272

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

o, da bi se moj pritisk vsaj malo dvignu, imam kronicno prenizkega. Se mi pa zdi, da se bolj ti vznemirjas.
Tko, ne bom se bodla s tabo, nisem AnalizatoRRka, ki analizira vsako besedo v nano dedlce.

hmmm,se že bodeš.... čudno pa samo mnenje si povedalauser posted image

clock-img

15.03.2015, 17:49

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Pr kitajčku se da dobit marsikaj dobrega za đabe, lahko se pa tud našponaš. Zaščitre za telefon za 2 EUR so super, enake naši zlatarji prodajajo za 20+

clock-img

15.03.2015, 18:45

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

sem pri kalbotu s tem - treba je vedet kaj ja i kaj ne. se zna tud kaj ugodnega najt brez da je šrot.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem