writing-img

Električna zobna ščetka za 5-letnika?

clock-img

22.01.2007, 12:36

clock-img

jooly

pencil-img

932

Prosila bi za vaše mnenje. Mojemu fantu iz dneva v dan pada volja po samostojnem umivanju zobkov. Vedno sem sicer ob njem in mu pomagam, rada bi samo, da bi to počel z veseljem in ne kot da je to neka mučna obveznost vsako jutro in večer.
Pred kratkim sem zasledila zanimive ščetke na baterijo z motivom Cars (tistih avtomobilčkov iz filma), pa me zanima, če ima katera izkušnje s temi ščetkami.
Ali je sploh varno, zdravo in zadovoljivo umivanje s tem?

clock-img

22.01.2007, 12:41

clock-img

mala

pencil-img

913

Ja jest sem zadovoljna s to ščetko, je tudi zobozdravnica rekla, da bolj sčistijo zobe,kot navadna zobna ščetka...

clock-img

22.01.2007, 16:12

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mislim, da je moj sin tudi štel toliko let, ko sem jima prvič kupila el. zobne ščetke. Resda, ni bilo nikoli težav z umivanjem, a če že so, mislim, da bi bilo bolj zanimivo umivanje, če nekaj zraven brni.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.03.2007, 18:10

clock-img

Majin oči

pencil-img

2

Naša ima tri leta in je el. ščetka zakon. In ima najlepše zobe med vrstniki. Najbrž azato, ker oči pomaga, ampak važen je namen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem