writing-img

Enaka hrana, drug proizvajalec

clock-img

20.07.2006, 16:33

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Konkretno riževi vaflji. Vedno je modre iz Špara, dons je pa ene nove iz Merkatorja dobila pa je ČIST flekasta, čeprav gor piše 100% riž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A to se je najbolj kar preizkušenih znamk držat očitno???

clock-img

23.07.2006, 09:45

clock-img

coco

pencil-img

112

Žal je tako, da deklaracije na živilih niso vedno točne. Včasih piše na margarini ´čista rastlinska´ pa vidiš med sestavinami E322 - jajčni lecitin, ali pa posneto mleko v prahu (?!). Npr. tudi 100% sončnično olje vsebuje lahko arašide, ki pa se alergikom še sploh odsvetujejo. Ni tudi nujno, da če enemu alergiku živilo ustreza, da bo tudi tvoji punčki ustrezalo. Pač sprobaš. Mercatorjevim znamkam pa jaz sploh pri otrokovi prehrani sploh ne zaupam (že nekaj slabih izkušenj) - mogoče pa je vafljem dodan kakšen aditiv, ki škoduje.
Jaz se rajši držim preizkušenega. Brez skrbi sinčku dajem tudi živila, ki jih svetuje alergološka klinika ob določeni dieti, pa kar kupim v Kalčku ali pa v Bios-M trgovini (tu so mi mimogrede tudi že dobro svetovali).

lp,
coco

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem