cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Enkratna pomoč

clock-img

24.06.2005, 10:01

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Kakšne razloge navedete na vlogi, da vam pol odobrijo (enkratna denarna soc. pomoč)? In kolko povprečno dobite denarja?

Se dostkrat zgodi, da tudi zavrnejo prošnjo?:zmeden2::zmeden2:

clock-img

24.06.2005, 10:12

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Moja prijateljica je navedla, da rabi za dokončanje študija, ker nima sredstev za diplomo in je dobila. Znesek je pa bil isti kot dobiva drugače vsak mesec denarne pomočo.

clock-img

24.06.2005, 10:19

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Poskusi najti kakšen izredni razlog, ne ravno vsakdanji. Recimo plačilo poračuna za elektriko, za jesen so tudi fini razlogi nabava šolskih potrebščin, kurjave, ozimnice.

clock-img

24.06.2005, 14:13

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Al pa da se ti je pralni stroj pokvaril, al pa pečica, to je ena moja kolegica napisala, pa je dobila okoli 70k (je pa ponavadi znesek tolikšen, koliko navedeš da rabiš - za šolske potrebščine ti 50k ne bodo dali). najvišja pa je menda 2kratni znesek mesečnega zneska.

clock-img

25.06.2005, 03:26

clock-img

Anonimen

Lep pozdrav!

Odvisno, za kaj dejansko potrebuješ enkratno pomoč... Na samem obrazcu CSD-ja imaš naštete tri možnosti, pa tudi četrto, kjer lahko sama vpišeš razlog...
Napiši "trenutna nesposobnost finančnega kritja nastalih nujnih stroškov" in ker boš že s tem zapolnila celo vrstico, potem samo še v oklepaju dodaj en razlog (najbolje položnica za elektriko ali vodo, kar je nujno, ali pa kaj v zvezi s šolo ali vrtcem za otroke, ali pa plačilo dodatnega zavarovanja, itd.), najbolje kaj takega, za kar ne morejo reči, da ni nujno... Kar sem ti naštela, je vse nujno...
Pričakjuj seveda, da boš morala vse tisto, kar ne boš napisala, povedati, in da lahko za vse tvoje trditve zahtevajo pisne dokaze (opomini pred odklopom, neplačane položnice in še kaj), vendar, če ne lažćeš, ni problema...
Zneski so pa različni, od dobesedno drobiža (čeugotovijo, da ti samo nekaj manjka) pa do nekaj deset tisoč tolarjev... Ni zakonske omejitve...

Pa-pa!

clock-img

27.06.2005, 08:49

clock-img

karmy

pencil-img

2530

kdaj se ta vloga oddaja? :zmeden:

clock-img

28.06.2005, 18:08

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

a preverijo prihodke? Tvoje in od partnerja?...

clock-img

28.06.2005, 19:25

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Jah, slišala sm, da vse preverijo!

clock-img

28.06.2005, 20:43

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

ja me zelo zanima....bo treba kar na CSD vprašat za kakšno pomoč glede na to da se nam je del hiše zrušu...mogoče se nas bodo pa usmilili glede na to da sem študentka..:zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem