writing-img

Eno vprašanje

clock-img

22.03.2009, 13:49

clock-img

tia12

pencil-img

883

Ojla....

V trebuščku imam zelo živahnega korenjaka....no vsaj do danes je bil zelo živahen...tko me je brcal cez cel dan, da sem se kar zvijala od bolečin njegovih brc in premikanja...

Danes pa je vse zelo drugače....mogoče sem ga od zjutraj pa do sedajle čutila 5krat. Malo me skrbi, ker je bil do sedaj tako živahen, danes je pa bol tko, tko....

A ima katera podobne izkušnje? Sem pa 14 dni pred rokom.

LP,

TAJ - 10.4.2009

clock-img

22.03.2009, 14:11

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Ojla....

V trebuščku imam zelo živahnega korenjaka....no vsaj do danes je bil zelo živahen...tko me je brcal cez cel dan, da sem se kar zvijala od bolečin njegovih brc in premikanja...

Danes pa je vse zelo drugače....mogoče sem ga od zjutraj pa do sedajle čutila 5krat. Malo me skrbi, ker je bil do sedaj tako živahen, danes je pa bol tko, tko....

A ima katera podobne izkušnje? Sem pa 14 dni pred rokom.

LP,

Brcike naj bi jih med 9 in 18 uro preštela 10. Vsaj meni je tako rekel G. V kolikor jih pa ne prešteješ toliko, bi bilo potrebno iti v P na CTG....seveda brez kakšne panike, ker lahko user posted image samo trdno spi in se mu nič hudga ne godi. Prav je pa preveriti.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

clock-img

22.03.2009, 14:49

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Pridejo pač dnevi, ko user posted image  pač malo več spi - tudi pri meni je bilo tako - če je bila en dan zelo živahna cel dan, je potem včasih naslednji dan skoraj cel dan spala. user posted image  Drugače pa, glede na to, da si že 14 pred rokom, je možno tudi, da se je otrok začel umirjati - večinoma se proti koncu umirijo - recimo pri meni se pa v 1. nosečnosti ni umirila do zadnjih ur pred porodom ne. Ko sem bila na CTG-ju, preden so me poslali v porodno, je še tako razgrajala, da je tiste elektrode skoraj dol pometalo. 3 ure pozneje se je pa že rodila.

Drugače pa - kot pravi Miška2006 - če našteješ vsaj 10 gibov čez cel dan, ni nobene panike.

clock-img

22.03.2009, 19:10

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Me je prešinilo, da sem nekje prebrala, da se dojenček pred porodom čisto umiri in neha brcat. Ne me vzet za besedo, ampak sem skoraj prepričana..

clock-img

22.03.2009, 20:29

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ni nujno, da se umiri. Moja je dokler ni ven prišla še na porodni mizi migala ko nora.
Jaz bi se šla pokazat v P.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem