cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Epiduralna anestezija

clock-img

15.12.2008, 16:15

clock-img

vilpol

pencil-img

51

Ali je katera rodila z epiduralno anestezijo? ali pa če katera o tem razmišlja? me zanima kako to zgleda?

clock-img

15.12.2008, 16:38

clock-img

clara23

pencil-img

889

mislim da je bilo na to temo že kar nekaj napisanega..pa vseeno..pri epiduralni ti zadaj v hrbtenico, natančneje v epiduralni prostor vstavijo kateter,  kamor ti potem vbrizgajo analgetik ki naj bi ti potem omrtvičil sp. del telesa. Vstavljanje katetra ne boli! Jaz sem imela epiduralno, toda mi ni prijela (sumim da mi niso pravilno vstavili katetra, zato h.b. da nimam kakšnih groznih posledic). Sama bi se ponovno prav tako odločila za epiduralno (in se tudi bom ko bo čas za touser posted image ), toda defenitivno v drugi porodnišnici pri priznanem anesteziologu!

clock-img

15.12.2008, 16:50

clock-img

vilpol

pencil-img

51

Sem komaj kak teden bolj pogosto na tej strani,tako da nisem vedela.
a to delajo v vsaki porodnišnici? a je treba plačat? v kateri porodnišnici pa si bila?
v kateri porodnišnici pa so anesteziologi bolj priznani?

clock-img

15.12.2008, 19:50

clock-img

viledka

pencil-img

121

jaz sem bila v Postojni  in sem zelo zadovolna. Poglej si mal forume na to temo in na njihovi internetni strani (od Porodnišnice Postojna) imaš tudi veliko o tem napisanega. Tudi v sedanji nosecnosti nameravam roditi s pomočjo EA

clock-img

15.12.2008, 20:00

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Na to temo je bilo ogrooooooomno že napisanega tako da uporabi iskalnik.

clock-img

15.12.2008, 20:05

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

clock-img

15.12.2008, 20:28

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Res se mi ne da še n-tič pisat o tem...tko kot je frutka povedala, o tem je bilo toliko povedanega...

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

16.12.2008, 17:01

clock-img

vilpol

pencil-img

51

Saj pravim,da sem komaj par dni malo bolj na taj strani, pa nisem opazila oz.nisem znala poiskatuser posted image
Hvala za link.

clock-img

16.12.2008, 20:17

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

No jz pa ne bom pisala kok je že blo napisanega.user posted image

me pa zanima res kakšne izkušnje imate.k jaz namreč kolebam ali da ali ne.k prvič sem naravno rodila.

zdj me je pa kar dost strah poroda.sj bi šla naravno samo me je res kar strah bolečine.
ka pa vem.
evo še sama ne vem ka biuser posted image
ravno zato je fajn da slišiš malo več izkušenj.
pol pa itak narediš po svoje.

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

16.12.2008, 20:30

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

No jz pa ne bom pisala kok je že blo napisanega.user posted image

me pa zanima res kakšne izkušnje imate.k jaz namreč kolebam ali da ali ne.k prvič sem naravno rodila.

Ata google dela čudežeuser posted image  Tudi o izkušnjah uporabnic je bilo že ogromno napisanega, zato le uporabi frutkin link.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem