writing-img

F kašna je porodniška? ZA S.P.

clock-img

24.10.2006, 21:46

clock-img

ajči

pencil-img

130

user posted image halo prosim čwe mi pomagatze glede porodniške sem s.p. in me zanima koliko dni prej nastopite porodniško?  kakšen je mesečna porodniška če je neto cca 200.000,00 tisoč sit?

prosim za pomoč in kaj naj vse gledam ki bo vplivalo na mojo porodniško....

clock-img

24.10.2006, 22:07

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Porodniško uradno nastopiš 1 mesec pred porodom.  KAr se pa višine porodniške tiče, pa jih zanima samo, koliko si si plačevala prispevkov in ne koliko si si nakazovala denarja. Saj si najbrž morala prinesti izpolnjen formular, koliko si plačevala prispevkov oz. njihovo višino.

Ne vem koliko si noseča in koliko visoke prispevke si plačuješ. Če si se bolj na začetku, si dvigni prispevke, saj se bo vzelo povprečje enega leta. Vsaj mislim, da je tako.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

25.10.2006, 00:54

clock-img

Anonimen

Vzami v zakup, da če si dvigneš prispevke, ti to za sabo potegne nižji otroški dodatek in dražji vrtec.

clock-img

25.10.2006, 07:05

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/prejemki.asp
Na tej strani si lahko vse izračunaš, preračunaš,...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

25.10.2006, 10:35

clock-img

fricka

pencil-img

751

Res je odviso koliko si plačevala prispevkov. Če pa se splača nakazovati več samo zaradi porodniške presodi sama. Jaz sem izračunala, da moram nakazovbati ravno toliko več kot potem tudi dobim in presodila, da se ne splača. Na porodniško pa greš lahko tudi 48 dni pred porodom, samo ginekolog ti mora odobrit. Jaz sem razložila, da ne morem več delat in bi v kakšni firmi bila sigurno že na porodniški, pa ni bilo nobenega problema.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem