writing-img

Face lifting ali Kako zaspijo vaši cukri?!

clock-img

09.05.2005, 10:25

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Čisto tako me zanima, kako zaspijo vaši cukri :duda:, tiste, ki nimate otrok, ki zaspijo sami.
Prinčipesa ima namreč navado, da me grabi po obrazu, prav gnete me:ups:, najbolj zanimiv ji je pa nos (groza!):zmeden:, potem pa usta. To pomeni, da mi prste hoče tiščati tja noter:ups:. Je pa strašno kreanje in razburanje, če tega ne pustim, poskušam pa 'šaltati', da bi raje prijemala lase.:zmeden2:

clock-img

09.05.2005, 10:27

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Jaz se s svojim vležem na bok in me potem vleče za uho dokler ne zaspi

clock-img

09.05.2005, 10:35

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Naša :duda: je pa čisto nora na moje lase, non stop jih vleče pa boža, včasih tudi boleče pocuka. Če pri nama spi, se pa tudi sredi noči, na pol v spanju, spravi na moje lase - to je pa potem včasih že kr mal moteče.

LP

clock-img

09.05.2005, 10:36

clock-img

Anonimen

Moja se pokriva s plenico! Mene pa kar na miru pusti! 8)8)

Bojana

clock-img

09.05.2005, 10:38

clock-img

Anonimen

Aja trenutno še v mojem naročju!

clock-img

09.05.2005, 10:47

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

moji je pa čist vseeno kako in kje zaspi. ko je zaspana, joe nostavno zmanjka. najraje je seveda na rokah, ampak ona bi se itak cel dan nosla, če bi se lahko.
mislim, da je glih tak polhek, ko ati. on tudi lahko spi kjerkoli, še stoje, če je treba.:)-

clock-img

09.05.2005, 11:04

clock-img

L&F&B

pencil-img

342

Sem pa mislila, da sem edina, ki jo mali rabi ščipat in praskat, da sladko zaspi.:zmeden2:Pa mi je moj dragi lepo svetoval, da naj ga čim prej odvadim. Namreč to prakticirava že celo leto. Sem bla tako popustljiva zato, ker mi je bilo vseeno kako, samo da bo vsaj pol ure na dan spal. Ja, pri mojem dragem pa očitno nima ambicij, da bi postal zobozdravnik. Zaspi kot top.:grrr:

clock-img

09.05.2005, 11:36

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Mojemu dam dudo, spodaj mu dam kovtrček, se uleže na njega (na trebuh) in zaspi.:)

Če je ful utrujen zvečer in noče zaspat, ga fejst stisnem k sebi, 5 minut nosim nosim in ga dam v posteljo, se uležem, potem pa še pleza po meni, dokler ne najde položaja, kam bi dal glavico name, da mu bo udobno. Tako zaspi.

Če pa ni dovolj zaspan, ga pa ne prisilim z ničimer, da bo spal.

clock-img

09.05.2005, 11:55

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

:zmeden:
Vedno zaspi sama v svoji posteljici.
Prej ko je zaspala poleg mene pa je bilo to ponavadi ob dojenju.
Drugače če je ap poleg mene, me pa vleče za uho, nos, skratka polno smeha, pa čist se zbrihta, kaj šele da bi zaspala:zmeden::ups::ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem