writing-img

Facebook

clock-img

23.09.2008, 14:57

clock-img

Anonimen

Ok vem, da je že bla ta tema, ma je ne najdem.

Registrirala sem se in rada bi našla par kolegov iz preteklosti. To vem kako gre.. Zanima me naslednje: Če kliknem na profil od **** osebe, mi napiše, da moram biti njegov prijatelj, če želim videti cel profil.. To velja za vse profile? Če kdo klikne name, mu isto napiše? In če kliknem Add as friend, me potem lahko **** zavrne to moje prijateljstvo, al kako to gre? Ali **** vidi, da pregledujem njegov profil, mu to napiše (če nisem potrdila add as friend)?

Uf, sem zakomplicirala.

Hvala user posted image .

clock-img

23.09.2008, 15:04

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ok vem, da je že bla ta tema, ma je ne najdem.

Registrirala sem se in rada bi našla par kolegov iz preteklosti. To vem kako gre.. Zanima me naslednje: Če kliknem na profil od **** osebe, mi napiše, da moram biti njegov prijatelj, če želim videti cel profil.. To velja za vse profile? Odvisno kako ima nastavljeno, eni imajo javne profile. Če kdo klikne name, mu isto napiše? Odvisno kako si si nastavila. In če kliknem Add as friend, me potem lahko **** zavrne to moje prijateljstvo, al kako to gre? Ja, lahko te ignorira. Ali **** vidi, da pregledujem njegov profil, mu to napiše (če nisem potrdila add as friend)? Če nima javnega profila, potem ne moreš pregledovat.

Uf, sem zakomplicirala.

clock-img

23.09.2008, 15:07

clock-img

Anonimen

Kje pa se nastavi, da nimam javnega profila user posted image ?

Pa, če ima ****  skriti profil, potem njegove prijatelje vseeno lahko prečekiram.. A on to "vidi"?

clock-img

23.09.2008, 15:12

clock-img

Anonimen

Pod svojim profilom, security si nastaviš.

clock-img

23.09.2008, 15:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Pod svojim profilom, security si nastaviš.

Ne najdem user posted image . Kje točno?

clock-img

23.09.2008, 15:16

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Desno gor Settings

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

23.09.2008, 15:17

clock-img

Anonimen

Pod Profile je:

- basic
- contact
- relationships
- personal
- education
- work
- picture

Kam torej user posted image ?

clock-img

23.09.2008, 15:19

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Ne Profile, SETTINGS! In pol maš Privacy Settings, pa to klikni.

clock-img

23.09.2008, 15:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Desno gor Settings

Ma desno gor je samo home, account, privacy in logout.. user posted image

clock-img

23.09.2008, 15:26

clock-img

Anonimen

Ko si na svojem profilu greš na settings-privacy settings

clock-img

23.09.2008, 15:29

clock-img

Anonimen

Ko si na svojem profilu greš na settings-privacy settings

Sliši se full enostavno, ampak jaz nikjer ne vidim ta "settings". user posted image

clock-img

23.09.2008, 15:35

clock-img

Anonimen

Si na svojem profilu?

Klikni na svoje ime in si na svojem profilu. Potem pa v desnem kotu na vrhu imaš okence search ne? Pred tem okencem proti levi imaš logout. Še bolj proti levi pa settings. No z mišjo se postavi na settings, nič ne klikaj, pa se ti pokaže acount settings in privacy settings. Klikneš na privacy settingsuser posted image

clock-img

23.09.2008, 15:40

clock-img

Anonimen

Si na svojem profilu?

Klikni na svoje ime in si na svojem profilu. Potem pa v desnem kotu na vrhu imaš okence search ne? Pred tem okencem proti levi imaš logout. Še bolj proti levi pa settings. No z mišjo se postavi na settings, nič ne klikaj, pa se ti pokaže acount settings in privacy settings. Klikneš na privacy settingsuser posted image

Sem se prijavila, ampak.. user posted image  Zdaj sem še bolj zmedena. user posted image  V LEVEM kotu na vrhu imam okence SEARCH user posted image . In čisto na desni strani imam LOGOUT. Nikjer SETTINGS. user posted image  user posted image  user posted image

OK, pa kak FB imam jaz to user posted image  user posted image  user posted image ?

clock-img

23.09.2008, 15:43

clock-img

Anonimen

Si na svojem profilu?

Sem se prijavila, ampak.. user posted image  Zdaj sem še bolj zmedena. user posted image  V LEVEM kotu na vrhu imam okence SEARCH user posted image . In čisto na desni strani imam LOGOUT. Nikjer SETTINGS. user posted image  user posted image  user posted image

OK, pa kak FB imam jaz to user posted image  user posted image  user posted image ?

hmuser posted image

clock-img

23.09.2008, 15:45

clock-img

Anonimen

Si na svojem profilu?

hmuser posted image

Tega : http://www.facebook.com/

clock-img

23.09.2008, 16:29

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Ja settings bi moral biti zraven logout. Kaj pa če kar vtipkaš tja v search, pa naj ti sam najde, če je že tok pameten!
user posted image

clock-img

23.09.2008, 17:01

clock-img

jajula

pencil-img

1191

k se logiraš imaš čist v zgornji vrstici napisano svoje ime in priimek, zraven pa settings.

clock-img

23.09.2008, 20:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

k se logiraš imaš čist v zgornji vrstici napisano svoje ime in priimek, zraven pa settings.

Ma ne vem.. user posted image  Ne vidim, ni ga user posted image  user posted image  user posted image .

clock-img

23.09.2008, 21:28

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

So nardili nek nov fejsbuk. mene so direkt tja preusmerli zadnč. Pa ne znam nazaj na tastarga pridt, ker mi je bil bl všeč.

tukaj

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

25.09.2008, 19:20

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

Ma ne vem.. user posted image  Ne vidim, ni ga user posted image  user posted image  user posted image .

moraš ga met. stisni ctrl in F oziroma FInd funkcijo in vtipkaš notr settings in ti ga bo našel

clock-img

26.09.2008, 13:50

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Hudiča, jest sem totalni anti za tele zadeve, pa mi že vsi morijo k nisem gor, pa sem se zej vpisala in kr neki... Kaj hudiča je pa narobe z maili in msn-ji?

clock-img

26.09.2008, 18:59

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

a si še našla kje ti piše settings?
na desni strani piše tvoje ime in priimek pol settings in nato še logout.

upam da boš našla, velik srečeuser posted image

clock-img

26.09.2008, 19:11

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

babe, zakaj pa nimate slovenske verzije FB-ja? je full bol easy za uporabo - predvsem zato, ker je skoraj vse v slovenščini user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem