cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Februarčice - bila sem na UZ

clock-img

15.07.2005, 13:27

clock-img

Tina76

pencil-img

216

Ojla!

Sem prispela z drugega pregleda. Sem ful srečna ker je vse ok in močno upam da tako tudi ostane.Mali je že pravi korenjak ....21 mm. Ponoven pregled imam čez 4 tedne; še prej pa nuhalno 2.8.

Ne znam vam povedat kako sem bila blažena ko sem gledala svoje dete na ekranu....in njegov srček. To je taka sreča....joj. Pa saj veste same, a ne?

Drugače pa počutje ostaja isto - S L A B O!
Je rekla moja G da lahko traja tam nekje do 16 tedna. Jaz pa komaj 9 tednov noseča.:(( :(( :((

Vidim da smo vse februarčice ok in to je glavno zaenkrat.

Uživajte :nosecka:.

Tina

clock-img

15.07.2005, 14:55

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja res je lepo videti svojo :duda: na UZ, kako je vsak dan večja!¨
Lepo nosečnost in čimamnj slabosti!

clock-img

15.07.2005, 14:58

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Se popolnoma strinjam, da je bitje srčka nekaj neverjetnega - tudi moja izkušnja je še čisto sveža (od včeraj). Naslednji pregled me čaka 4.8. - še 3 tedne. takrat naj bi se že marsikaj videlo....

Lep preostanek dneva vsem :rozica:

clock-img

15.07.2005, 21:26

clock-img

Marjancasklanca

pencil-img

23

Tile ultrazvoki so prav fletni. Imam občutek, da so fantje kar prikrajšani. Zato jih kar pridno povabite na nuhalno. Obstaja verjetnost, da ne bodo tako ganjeni kot me :nosecka:, pa vendar.

clock-img

16.07.2005, 17:06

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

u moj bo pomoje čist paf k bo vidu slikco-sploh na ekranu
k že k sm mu jz govorla k sm vidla u pondelk glavco pa srčka, se je čist raznežu
je reku G da zdej se še ne splača da bi pršu z mano, k se bo pa že kej dost več vidl, ga bomo pa povabl zravn na pregled, da bo vidu najino pikico na UZ
pomoje takrat ko se bo že dal določit spol, da mu bom takrat rekla nej gre zravn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem