writing-img

Film "V maternici" (orig.:In the womb)

clock-img

01.08.2005, 11:16

clock-img

melisaa

pencil-img

8

Lepo pozdravljene vse skupaj,
prejšnji teden sem nekje na vašem forumu našla link, kjer se da na internetu dobiti ta film, a sedaj ne najdem več kje ste se o tem pogovarjali.
Lepo prosim za pomoč, kako priti do tega filma ali če priporočate še kakšnega -sem marčevka ;)

clock-img

01.08.2005, 11:58

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

glej forum Nosečnost in porod

naslov sporočila pa je 4D UZ

clock-img

01.08.2005, 12:06

clock-img

Anonimen

V sporedu piše, da bo ponovitev jutri ob 22.00 na National Geographic (v Ljubljani imamo nizozemsko verzijo tega programa), in jo bom posnela na videokaseto. Oddaja traja 2 uri. Če bi jo kdo rabil, naj me kontaktira, pa se bomo kaj dogovorili.
Snemam, zagotovo.

clock-img

01.08.2005, 12:45

clock-img

melisaa

pencil-img

8

Najlepša hvala za odziv.
Bom gledala jutri ob 22.
A je res, da obstajata 2 dela tega dok.filma?

clock-img

01.08.2005, 12:46

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

To oddajo sem ze gledala enkrat maja in res je zelo v redu oddaja...se jo splaca pogledat...

LP Nannn :rozica:

clock-img

01.08.2005, 12:54

clock-img

Anonimen

Ja, sta dva dela, vsak je dolg po eno uro. Glede na spored bosta jutri oba, eden ob 22.00 in drugi ob 23.00.

clock-img

03.08.2005, 13:37

clock-img

melisaa

pencil-img

8

Draga Ankica hvala še enx, po tvoji zaslugi sem včeraj videla ta film in mi je bilo res všeč in tu in tam sem kar vzkliknila, glej toliko je zdaj najin velik ali se čemu čudila, kar še nisem vedela. Dobro je to videti. Ta čudež nastanka življenja, ki ga nosimo v buščkih! :sloncek:

clock-img

03.08.2005, 16:07

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Jaz sem pa včeraj čakala in čakala in na našem National Geographic ni bilo te oddaje, izgleda, da na obali nimamo nizozemske verzije. :((

Ankica, jaz se priporočam za en posnetek.
Sem ti poslala sporočilce.

Lep pozdrav vsem! Andy

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem