cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Film Mamma mia

clock-img

27.09.2008, 14:33

clock-img

Anonimen

Je Katera gledala ta film in kako se vam zdi?

clock-img

27.09.2008, 14:41

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

moja prijateljica ga je videla. njej ni bil všeč. pravi, da so preveč peli..user posted image no, glede na to, da je to mjuzikl, razumljivo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2008, 14:46

clock-img

eya

pencil-img

4615

glej tu

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

27.09.2008, 16:20

clock-img

Anonimen

o, hvala,

clock-img

27.09.2008, 16:29

clock-img

Martina27

pencil-img

551

Jaz sem ga gledala in mi je bil super super super.... pa še 1x super!!!! Še 1x ga grem gledat to je definitivno.

clock-img

27.09.2008, 17:23

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Z možem sva dobila podarjene karte za ta film in ker sva oba bolj navdušena nad trilerji in podobno,se nama je zdelo da bo ta film itak katastrofa,ker ni po najinem okusu,pa naju je ful presenetil,smejala sva se kot nora in vsa navdušena.user posted image

clock-img

27.09.2008, 18:07

clock-img

lyra*

pencil-img

1477

Jaz sem bila 1teden nazaj in me je čisto očaraluser posted image user posted image user posted image user posted image
Čeprav sem visoko noseča mi ni žal tistega časa v kinuuser posted image

Bi ga kar še enkrat šla gledatuser posted image

clock-img

27.09.2008, 18:09

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

mene je čist prevzel...tko, da bom še mami peljala....res je super....dolgo se nisem ob nobenem filmu tako sportila in nasmejala...pa še pela sem zraven...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

27.09.2008, 18:18

clock-img

Anonimen

Jaz sem ga gledala že 3x. Mislim, da ne rabim dodatno pojasnjevat.

clock-img

27.09.2008, 18:53

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Priporočam, zelo se boš zabavala. Me je prijelo, da bi vstala in zapela še sama, hehehehehe ...

clock-img

27.09.2008, 19:11

clock-img

maya2

pencil-img

1957

tudi mene mika da bi šla še 1x .... dobra glasba, le Brosnan res ne bi smel pet!user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

clock-img

27.09.2008, 19:26

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Brosnan je bolj za gledat, ja. Midva sva UŽIVALA, super muzika in zabavne scene!

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

27.09.2008, 21:36

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Jest sem gledala, meni je bil SUPER! Film ma svojo zgodbo in vsake toliko zapojejo pesem od ABBA-e..... Men so sle kocine pokonci ko so peli.. pa to perfektno ozvocenje v kinu, ko je blo fuuul na glas.. super!!! Pa se znani igralci igrajo, tako da je blo res odlicno. Razen konec filma mi ni bil vsec.

clock-img

28.09.2008, 16:15

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Film me je čisto očaral...malo je manjkalo pa bi poleg petja še plesala v kinodvoraniuser posted image .
Meryl Streep je pa itak fantastičnauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Res super zadeva!user posted image

clock-img

28.09.2008, 18:58

clock-img

Kontrakarambolšrauf

pencil-img

396

Meni pa sploh ni potegnil. Res so veliko preveč peli. Zame bi morali imeti več dialoga. Recimo kaj takšnega kot je bila Briljantina, ki je bil dejansko film z zgodbo in glasbenimi vložki. Tukaj pa res ves čas samo pojejo, meni se je zdalo kot da sem na Abba koncertuuser posted image .
Pa Brosnan bi moral res biti tihouser posted image .

Exkontrakarambolmatica.

clock-img

28.09.2008, 19:59

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Midva sva šla gledat film z mislijo, da bova gledala komedijo in ne muzikaluser posted image . Če bi doma videla, da je muzikal, naju tam ne bi videli. Tak je že ob prvi pesmi sledil šokuser posted image , kaj hudiča sva sploh šla to gledal. No kasneje je tale šok samo še naraščal, vendar v pozitivnem smislu, sploh ne moreva verjet, da naju je tako očaral. Tudi mene je proti koncu že mikalo, da bi pela in plesalauser posted image .

Zanimivo je bilo tudi to, da folk ponavadi ob koncu filma takoj vstane in gre, pri temu filmu pa smo še kar sedeli in poslušali pesmiuser posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 09:16

clock-img

puncica

pencil-img

9847

jaz bi pa šla film gledat pa nimam s komuser posted image , mojga pa ne morem zvlečt v kino tole gledat, ker se mi upira z vsemi štirimiuser posted image , jah če ne bo druga ga bom pa doma gledala.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

29.09.2008, 09:56

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

jaz bi pa šla film gledat pa nimam s kom , mojga pa ne morem zvlečt v kino tole gledat, ker se mi upira z vsemi štirimi , jah če ne bo druga ga bom pa doma gledala.

Imam doma tudi jaz takega, ki se upira z vsemi štrimi, zato smo se pa kar s sodelavkami zmenile, da ga gremo naslednji teden gledat.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

29.09.2008, 10:26

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Če rečem, da sem si morala vso muzko od Abbe dol snet pa še film na čez, povem vse. Samo film ne pleja, bo treba še enkrat.

clock-img

29.09.2008, 10:38

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Zanimivo je bilo tudi to, da folk ponavadi ob koncu filma takoj vstane in gre, pri temu filmu pa smo še kar sedeli in poslušali pesmiuser posted image user posted image

user posted image , res.
Mi smo prav do konca sedeli, ko so še na koncu zaplesali vsi glavni igralci...

Pa Abbini komadi so itak klasika...

clock-img

29.09.2008, 10:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lacey

Pa Abbini komadi so itak klasika...

Ja, ampak z izjemo The Winner Takes It All so mi filmske različice še bolj všeč. Super pojejo, no ja, edino Pierce bolje strelja, kot poje user posted image

clock-img

29.09.2008, 11:42

clock-img

dana

pencil-img

1395

Tudi meni je bil ful všeč. Sem se veliko smejala, sem pa tudi jokala. Zakaj ne vemuser posted image  Sem se sama sebi čudila. Mogoče zato ker sem noseča, pa me je kakšna stvar ganilauser posted image .

Mi je zlo všeč Abbina muzika in sem tud kar pela zraven. 

Sva se pa oba z možem začela smejat ko je začel Brosnan petiuser posted image

< Sporočilo je popravil dana -- 29.9.2008 11:43:18 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem