writing-img

Folna kislina

clock-img

23.10.2006, 09:55

clock-img

Xandra1

pencil-img

115

Hej punce!
Naročila sem se na pregled pri G zaradi user posted image No, poanta je v tem, da mi je sestra rekla naj si grem v lekarno kupit folno kislino in jo začnem jemati.
Zdaj pa sledi težava in mi je nerodno vprašat ... 6 let je od kar sem rodila sina ... mi poveste kako se imenuje izdelek in koliko približno stane ... ne bi rada danes izpadla v lekarni "tumana" user posted image Na VAS pa vem, da se lahko zanesem!!!
Hvala za odgovore punce!

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

clock-img

23.10.2006, 09:57

clock-img

Tula

pencil-img

154

Živijo!
Najbrž imaš v mislih tablete Tifol.  user posted image Pa vso srečo ti želim. user posted image

Lep dan!

Tia 26.11.2002
Lea 16.7.2005
Matija 11.11.2009

clock-img

23.10.2006, 09:59

clock-img

Anonimen

Ja Tifol. Lahko rečeš pa kar folna pa ti bo dala. Jst tud nisem vedla kku se jim reče pa sm rekla kar folna pa mi je dala tifol.

clock-img

23.10.2006, 10:04

clock-img

Xandra1

pencil-img

115

Sem vedela, da lahko računam na VAS!
Zlateeeeeeeeee steeeeeeee!
Full vs mam rada! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

clock-img

23.10.2006, 10:13

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Ker so ti že punce vse povedala, ti bom pripisala samo še to. Čimlepših user posted image in seveda zdravo user posted image .

clock-img

23.10.2006, 10:19

clock-img

Anonimen

Meni pa je g priporočila Elevit. To je kombinacija vitaminov in mineralov za obdobje nosečnosti in dojenja, pa ga priporočajo da se začne jemati 1 mesec pred zaželeno nosečnostjo pa lahko jih še tudi potem uporabljaš, vsebuje pa tudi folno kislino.

LP in upam da ti čimprej uspe zagledati user posted image .

clock-img

23.10.2006, 10:42

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Mislim, da stane nekje med 800-900 SIT. Se mi zdi.

clock-img

23.10.2006, 15:38

clock-img

ANIME

pencil-img

888

Jaz pa že nekaj let jemljem ABC Plus tablete - Natural Wealth  (kombinacija vitaminov in mineralov) in vsebuje tudi 400 (nečesa) folne kisline. Ginekologinja je rekla, da naj kar nadaljujem in da je primerna količina folne...

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem