writing-img

Freestyle 3xl - avto

clock-img

22.07.2009, 08:06

clock-img

evangelie

pencil-img

310

Punce pozdravljene!
Zanima me, katere avte vozite tiste, ki imate ta quinnyev model. Namreč, je moj absolutni favorit, vendar me skrbi glede velikosti vozička in velikosti prtljažnika drugega(torej manjšega) avtomobila. Prebrala sem že, da se sprednje kolo dokaj lahko sname. Je potem precej manjši? Ravno sem v fazi menjave avtomobila, pa ne bi želela izbrati takšnega, ki bo premajhen za voziček, ki mi je najbolj všeč...

clock-img

22.07.2009, 08:08

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mi imamo Picasso-ja in Citroen C5, v obadva gre bp. Stlačimo ga tudi v Renault Scenic-a in pa v Škoda Fabio. V zadnjega tako, da poberemo dol vsa kolesa, ampak gre.

clock-img

22.07.2009, 08:11

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Vozili smo ga v Renault Clio, Hyundai Sonata in tuscon pa še Škoda octavia.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

22.07.2009, 09:43

clock-img

Kiki

pencil-img

79

Jaz sem imela twingota pa je šel noter, edino stranski dve kolesi sem mogla snet, pol minute dela...

clock-img

22.07.2009, 11:33

clock-img

evangelie

pencil-img

310

No, če je šel v Tvingota...user posted image  potem ni ovir, freestyle here we (you) come user posted image
Hvala vsem!

clock-img

07.08.2009, 15:41

clock-img

ronja1a

pencil-img

362

Freestyle 3xl

jaz imam polota, gre cel notr, zložen v enem kosu, brez, da bi dal kolesa dol - postavim ga postrani, moram pa snet polico nad prtljažnikom dol

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem