writing-img

GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI

clock-img

14.02.2005, 17:55

clock-img

RM

pencil-img

1

Lep pozdrav! Sem ena novih na forumu. Trenutno sem v 12 tednu. Pred nejkaj dnevi sem dobila vročino (38.5) in boleče grlo. Malce me je začela grabiti panika, če bo zadeva kako vplivala na nosečnost oz. dojenčka. Zaenkrat ne upam vzeti nikakeršnih zdravil. Ali ima katea kakšno izkušnjo oziroma nasvet kako naprej ???

LP RM

clock-img

14.02.2005, 17:58

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz sem dobivala antibiotike posebaj za nosečnice - ne vem več kako se jim pravi, ampak sem vsak dan večkrat dobivala injekcije v bok oz. rit. sem bla teden dni v bolnici, glih na prehodu iz 3. v 4. mesec, pa še za rojstni dan. ni blo nič lušno.

clock-img

14.02.2005, 19:01

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz sem dobila hudo angino ko sem bila noseča 6 mesecev.Dobila sem antibiotik,zdravnica si je kar čas vzela in fajn pregruntala kaj mi sme dati.Bila sm ful boga in sem se bala za svojega:duda:,ampak bilo je vse vredu.

LP

clock-img

14.02.2005, 19:08

clock-img

smeja2

pencil-img

353

lekadol pa vroč čajček lah vzameš!
drgač pa probi čimveč spat pa veliko tekočine
hitro se pozdravi
lp m

clock-img

15.02.2005, 09:44

clock-img

Willson

pencil-img

313

RM tudi jaz sem v 13 t prebolela virozo, kar 3t nisem prišla k sebi. Jemala pa sem Lekadol in kalcijeve tablete s C viaminom. Ker pa ni in ni bilo bojše pa sem pol dobila še Hikoncil antibiotike za 5dni. Po moje pa se nimaš kaj bati za :duda: saj se otročkov razvoj konča pri približno 8t nosečnosti. Je ogromo nosečnic, ki prebolijo viroze pa z:duda: ni prav nič na robe. Bol nevarni so virusi rdečk, ošpic,.... Ti pa lahko poškodujejo plod. Z mojo :roza: pa je tudi bil vse vredu. LP in uživaj v:nosecka:

clock-img

15.02.2005, 11:58

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

Jaz tud doma ležim v 19t z virozo, sicer sem imela le lažjo vročino samo en večer, me ba "bolijo pljuča" in grlo, tako da samo čajčkam in spim. Mi je pa zdravnica rekla, da lahko vzamem lekadol ali pa - kaj je že uno isto zdravilo od Krke - Daleron? Ja, mislim, da daleron.
Pa mislim, da ne more to otročku kaj škoditi.
Le počivaj, pa bo.
V. :rozica:

clock-img

15.02.2005, 13:15

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ola

Tudi jaz sem imela v 13t vneto grlo in zdravnik mi je predpisal Ospen, ki sem ga jemala. Mislim pa, da ti lahko antibiotike predpišejo po 13t.

Sicer pa meni je zdravnik rekel, da ti antibiotike dajo, ko je tvoja bolezen bolj nevarna za otroka kot zdravila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem