writing-img

GRIZE KOT KUŽA

clock-img

25.10.2006, 14:54

clock-img

tinca_25

pencil-img

60

Kaj mi lahko katera svetuje, kako naj odvadim svojega dveletnika, da bo nehal grist? A obstaja kakšna tehnika, da se otrok tega odvade, ali samo od sebe mine to obdobje grizljanja. Namreč to je obup cela sem plava po rokah od tega ker me grize, ko se igrava grize, če mu kakšna stvar ne paše grize. Res pa je, da hodi v vrtec in tam pravijo,da ne grize. Nevem zakaj je potem doma takšen kuža!?

clock-img

25.10.2006, 15:10

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Žal ti ne znam pomagati ker je naša Tia ista, s tem da ona grize tudi v vrtcu. Je malo boljše kot je bilo a še vedno grize, jaz ji strogo rečem da ne sme, preden vgrizne. Pa tudi nazaj sem jo že, ne fejst ampak ravno toliko da je videla da to ni vredu. Zdaj že včasih ko hoče vgriznat se sama premisli in potem ne naredi. 

clock-img

25.10.2006, 16:34

clock-img

mika

pencil-img

6485

Pa tudi nazaj sem jo že, ne fejst ampak ravno toliko da je videla da to ni vredu.

Pri naši druga ni pomagalo. pogovori, pogovori, pogovori, vmes pa smo bili vsi pogriženi. Ko sem jo z občutkom nazaj, je bila užaljena, grize pa več ne.

clock-img

25.10.2006, 20:20

clock-img

sezam

pencil-img

2188

slim, da je glavni čas. Naša je imela tudi obdobje ko je ful grizla. sedaj pa se je kar umirilo. Redkokdaj še ugrizne. Je kar samo minilo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

25.10.2006, 20:41

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Naš ne grize več - naučil se je drugačne obrambe - sedaj skuša človeka prevrniti. Slutim da ima to povezavo z DVD-ji ninj.

clock-img

26.10.2006, 12:04

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naš 18-mesečnik je imel tudi obdobje, ko je grizel tam okrog 15., 16 mes. Vsi smo bili plavi in pogriženi. Potlej sem ga pa, ko sem videla, da me misli ugriznit, prijela za roko in rekla, da naj sebe ugrizne - pa je delovalo, ko je ugotovil, da to boli. Zdaj ugrizne samo še občasno, pa še to bolj uščipne kot ugrizne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem