writing-img

Gin. pregled, nato porod. Povezano?

clock-img

18.12.2011, 10:49

clock-img

ahja

pencil-img

30

Mene pa zanima, kdaj ste imele zadnji ginekološki pregled? Jaz sem ga imela 2 dni pred PDP (ne vem zakaj?!) in sem čez pol ure dobila popadke in šla rodit. A mislite, da je možno, da zaradi pregleda? A je med vemi tudi kakšna, ki je imela pregled in ni šla isti dan rodit.

Lp

clock-img

18.12.2011, 11:46

clock-img

Lorna4

pencil-img

178

jaz sem ga imela na moj pdp, rodit sem šla pa naslednji dan. 

clock-img

18.12.2011, 17:24

clock-img

cilla

pencil-img

763

A ni tam okoli PDP kar nekak logično, da greš rodit?!

clock-img

18.12.2011, 17:27

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Sama sem imela pregled trei dni pred PDP, pa potem rodila na PDP.

clock-img

18.12.2011, 21:41

clock-img

bobica

pencil-img

154

imela pregled zjutraj in popoldne sem rodila..čeprav so rekli da ne bo še nič in da mi naslednji dan sprožijo.

clock-img

18.12.2011, 23:20

clock-img

november2010

pencil-img

706

pri mojem drugem sem prepričana da mi je G sprožila porod s pregledom...
namreč rok je bil 18.11, pregled sem imela 4.11 in ctg je pokazal rahle popadke, tudi sama sem jih čutila... odprta sem bila 2cm (pri prvem tudi v 38 tednu in sem rodila na rok). Skratka, naredila mi je tudi vaginalni UZ in rekla da bom tist dan gotovo že rodila,če pa še slučajno ne bi, naj naslednji dan pridem na še en pregled.
Popadki so popoldan popolnoma prenehali, zgodilo se ni nič in naslednji dan šla na pregled. G čist šokrana, kako to, naredi še en vaginalni uz. :) V soboto zjutraj sem se zbudila s popadki in še isti dan tudi rodila :)

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

clock-img

19.12.2011, 09:29

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

od PDP sem imela vaginalni pregled vska drugi dan. rodila sem 10 dni čez rok. če je pregled bolj grob, da se ti odlušči čep je mogoče da tud to sproži porod ampak okrog PDP je to normalno in težko rečeš kdaj ga je sprožilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem