writing-img

Ginekolog

clock-img

29.09.2006, 13:34

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Pozdravljene,

Z mojim lubim se trudila narediti user posted image . Trenutno živiva skupaj v Ljubljani....jaz sem drugače iz Gorenjske in imam tam tudi svojega ginekologa. Z njim sem ful zadovoljna, ker se res posveti pacientki in tudi čakalne vrste niso dolge. Zanima me sledeče...ali se moram prepisati h kakemu ginekologu v LJ? Ali lahko v primeru da zanosim npr. rodim v Lj. ali moram v porodnišnici na Gorenjskem?
Malo je smotano  ker je daleč..samo v Lj ne poznam ginekologov. Nekaj sem gledala na netu o tem...čakalne dobe so kar dolge. user posted image
V primeru da zanosim in se odločim prepisati k drugemu ginekologu....me vzamejo takoj na preglede?
Ali naj se prepišem prej k enemu drugemu, in če zanosim pokliičem za pregled? Sej če sem uradno vpisana k njim in tudi če še nisem bila na pregledu, me menda vzamejo če sem noseča.
Sej vem da sem še zgodnja v razmišljanju, samo če zanosim nočem potem imeti težav.

clock-img

29.09.2006, 15:03

clock-img

Anonimen

zakaj bi se pa prepisala, če si z svojem G zadovoljna?' jaz se ne bi..

tud jaz se peljem 30 minut do svojega G, pa mi ni problem.. tud to mi velik pomeni, da lahko npr. sem čez  2 dni že na vrsti, ne pa da čakam 3 mesece..

clock-img

29.09.2006, 16:08

clock-img

majči22

pencil-img

735

Jest tud mislim, da nimaš nobene velike potrebe po zamenjavi G. Če ti je ta vredu in se ti res posveti, ga jest nebi menjala. Jest imam tud svojega G 35 km stran. Imam ga v Lj. zraven metelkove. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem