writing-img

Ginekolog v Trbovljah?

clock-img

06.08.2005, 10:18

clock-img

Anonimen

Do nedavnega sem hodila k G v Zagorje, sedaj pa bi se rada prestavila v Trbovlje. Zato bi vas prosila, če mi lahko svetujete, kdo je najboljši G v Trbovljah. Sem slišala za eno mlajšo G v Trbovljah, pa me zanima, če imate kakšne izkušnje z njo? Ena blond baje.
Hvala za info!:metulj:

clock-img

06.08.2005, 10:29

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Men je Lomškova zoprna-nikoli se ne nasmeji...tko nč fajna za moje pojme!V porodnišnici mi je bil ful všel Pogačikj, ampk ne vem, če tut ambulante dela! Zakaj pa greš stran od Mlinariča?

clock-img

06.08.2005, 10:51

clock-img

Anonimen

Zato, ker sem iz Trbovelj, pa čist blizu bolnice sem doma. Pa tud nisem bla čist zadovoljna z Mlinaričem.

clock-img

06.08.2005, 12:51

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Mene je Lomškova operirala, pa je bla ful prijazna, mi je potem vse razložila, pa sem spraševala vse, kar mi ni bilo jasno. Jurca me je pa tko prestrašil, je sicer dober G, ampak kako mi je povedal, da nimam dobrih šans za zanositev po naravni poti (vsak govori drugače, jaz verjamem, da bomo kmalu uspeli). V glavnem meni je Lomškova v redu zdravnica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem