writing-img

Ginekologinja

clock-img

09.05.2008, 14:11

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

Zdravo. Pred kratkim sem se preselila v Slovensko Bistrico, pred 1 uro pa mi je test pokazal pozitvno. Zelo sem vesela vendar pa
me ginekologinja v Sl.Bistrici ne sprejme. Zato vas prosim, da mi pomagate kam naj se obrnem v Mariboru.

Zelo sem hvaležna za vsak nasvet.

Papa

clock-img

12.05.2008, 15:23

clock-img

julika

pencil-img

390

jaz sem tudi iz slovenske bistrice,samo mam na ptuju ginekologinjo.v mariboru pa ti res ne znam pomagat.zakaj pa te ta v bistrici ne sprejme?

clock-img

12.05.2008, 18:12

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

Zdravo. Hvala, da si se oglasila. Sem že skoraj obupala. Med. sestra mi je povedala, da ginekologinja že 4 leta ne sprejema novih pacientk in da mi ne more pomagati. Zelo žalostno. Žal mi je, da sem se preselila sem. V Novem mestu teh problemov ni. V taki situaciji te sprejmejo povsod. Jutri bom poskusila v Mariboru pa bomo videli kako bo.
Lepo se imej in še enkrat hvala.user posted image

clock-img

12.05.2008, 18:46

clock-img

johnie

pencil-img

41

V ZD Adolfa Drolca mislim da je še kar nekaj ginekologinj, ki sprejemajo nove paciente. V redu sta dr. Petrovič in dr. Ozimič pa še ena mislim da. Samo je najboljše da greš kar tja, ker na telefon jih je res težko dobit. Sama imam dr. Ozimič in sem zelo zadovoljnja.

clock-img

12.05.2008, 19:37

clock-img

Anonimen

Kaj pa če bi poskusila na Ptuju? Moja mami ima dr. Rosiča in je zelo zadovoljna.

clock-img

12.05.2008, 22:15

clock-img

vcugmas2

pencil-img

145

No v bistrici imaš načeloma še ambulanto dr. Joviča- kjer ni čakalne dobe in si na vrsti takoj. Vendar pa v kolikor se boš kdaj odločila za user posted image ti le-tega odsvetujem.

clock-img

12.05.2008, 23:20

clock-img

bambam

pencil-img

212

Ja tud jaz imam ginekologinjo v Slov. Bistrici in vem da ne sprejema več pacientk, kar je zoprno, sploh če si v taki situaciji. Probaj v Slov. Konjicah ali na Ptuju. Al pa mogoče MAribor,...?

Lepe sanje!user posted image

clock-img

12.05.2008, 23:25

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

verjetno ni edina G v Bistrici, a ne!? pa sej je prav, da te je napotila drugam, če je tako polna. sigurno ti se ne bo dalo v visoki nosečnosti čakat ure in ure v čakalnici na pregled, zato ker je ona zabasana z pacienti. a so ostali G v bistrici tudi tako zasedeni?

clock-img

13.05.2008, 15:23

clock-img

blanka1

pencil-img

145

ja je edina in ima 3x prevec pacientk tako da se sploh nima casa zavzeti zate. Poskusi adolf drolca MAribor. Sabina Ozimic tel.02 22 86 436 v pon. dela od 13 do 19 mislim naročis se lahko od 18 do 19 ure tor. do petka dela 7.30 do 14.15 in se lahko narocis od 12 do 13. Jaz jo imam in sem tud iz okolice slov. bistrice in sem kar zadovoljna.

clock-img

13.05.2008, 22:23

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz sem bila z dr. Petrovic zelo zadovoljna, sem jo zamenjala ravno zaradi preselitve v Celje, drugace je nikakor nebi.

clock-img

14.05.2008, 06:50

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

Zdravo. Hvala drage ženskice za vso pomoč. Včeraj me je sprejela dr. Ozimičeva. Zdaj pa čakam kdaj me bo naročila, saj me že presneto razganja ta nosečnost. haha.
OGLASITE SE ŠE KAJ.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem