writing-img

Gnojna angina in lulanje?

clock-img

30.01.2008, 09:38

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Naš 3-letnik je zbolel za gnojno angino. Vročine ima do 39,5, dobil je antibiotike Hiconcil, zraven pa še Naprosyn.
Zanima me, če je kakšna povezava med gnojno angino in tem, da ga nonstop tišči na vodo, lulat pa ne more. Sicer vodo odvaja normalno, a na wc teka vsakih 15 minut in ne more lulat. Ve katera mogoče, če je to kak simptom gnojne angine ali je to popolnoma ločena težava? Sicer pa je res, da papca bolj malo, pa veliko pije, samo potem bi tudi lulal, ali ne?

Bom hvaležna za vsak nasvet.user posted image

clock-img

30.01.2008, 17:54

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Blacky, odgovora na tvoje vprašanje sicer ne vem, mogoče kak urinoinfekt, mogoče posledica abuser posted image ugibam...

Hočem ti pa čestitat na nosečnostiuser posted image user posted image sploh nisem vedela, da boste spet zibaliuser posted image bravouser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

30.01.2008, 17:56

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Vnetje mehurja, uroinfekt,...Jaz bi poklicala peditara in mu to povedala.

Aja, jest tud čestitam za novo nosečnost user posted image user posted image user posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

30.01.2008, 18:45

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Hvala, punce. user posted image  Sem bila še malo potuhnjena do sedaj, ker sem šele včeraj v službi povedala novičko, pa nisem želela, da bi kdo iz službe prej izvedel preko RR-ja.

Skuštrana, zdaj pa pridem malo tudi na temo Januar 2005, da počvekamo spet.user posted image

Če pikecu jutri ne bo boljše, bom poklicala zdravnico in ji povedala za težavo.

clock-img

30.01.2008, 20:27

clock-img

karmy

pencil-img

2530

Blacky, tvoj podpis te izdajauser posted image drugače pa tudi iz moje strani čestitke za nosečnostuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

31.01.2008, 15:35

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Ja, zdaj pred kratkim sem ga napisala. Hvala karmy.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem