writing-img

Gobova juha

clock-img

15.09.2009, 08:09

clock-img

azik

pencil-img

149

Kdaj bi lahko dala svojemu otroku gobovo juho zanima me vaše mnenje in kdaj ste ve dale vašim otrokom gobovo juho.

clock-img

15.09.2009, 09:36

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

a tisto iz vrečke? še nikoli user posted image

drugače so pa gobe lahko precej težke, jaz sem ji dala za probat šele po 1 letu enkrat.

clock-img

15.09.2009, 12:25

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

domačo govejo župco je dobil nekje pri 6-7 m, gobove pa še ne, bom počakala da bo star dobro leto. župco iz vrečke pa še ni jedel.

clock-img

15.09.2009, 12:29

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Peditari odsvetujejo gobe pred 5 letom starosti, zaradi težke prebavljivosti in tudi zato, ker vsebujejo težke kovine in podobne škodljive stvari.

clock-img

15.09.2009, 12:30

clock-img

Anonimen

moja je 2, pa še ni jedla nič od gob. kar se mene tiče, tud še  ne bo.

clock-img

15.09.2009, 13:44

clock-img

Foxina

pencil-img

457

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Peditari odsvetujejo gobe pred 5 letom starosti, zaradi težke prebavljivosti in tudi zato, ker vsebujejo težke kovine in podobne škodljive stvari.

točno tako, ali pa še bolje - do 7 leta...bojda, da otroci nimajo nekih potrebnih encimov za razgradnjo gob...

clock-img

15.09.2009, 13:49

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Zakaj bi pa sploh moral otrok jest gobeuser posted image , nimajo nič pametnega v sebi, le kako škodljivo snov več imajo. Tolk zdrave hrane je in je treba otroku gobeuser posted image
Saj ponavadi se zarečenega kruha največ pojeuser posted image , ampak mislim, da moje dete ne bo tak hitro gobe jedlo (še za 7 letnika mi je prehitro). Kak šampijon na kaki pizzi mu pa najbrž ne bo ušeluser posted image

clock-img

16.09.2009, 13:39

clock-img

Vinjeta

pencil-img

14

Naš je enkrat jedel gobovo juho, pri skoraj dveh letih in je vse zbruhal ven, tako da je ne bo prav kmalu spet jedel. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem