cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gostilne - okolica Kranja

clock-img

24.01.2009, 10:55

clock-img

Detlca

pencil-img

11

Tako "zelena_" sem glede gostiln, kam se splača, kje je dobro...mi lahko kaj predlagate? In sicer za namen krsta, v okolici Kranja? Da je dobra hrana, lušten ambient in ne predrago?
Kak predlog?

Hvala!!!

clock-img

24.01.2009, 12:07

clock-img

ursi

pencil-img

685

Jaz vsekakor priporočam Taverno Rekar. Postrežba super, hrana prav tako, prilagajajo se željam strank (pri večjih skupinah). Jaz osebno imam za njih same pohvale.user posted image

clock-img

24.01.2009, 12:14

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: ursi

Jaz vsekakor priporočam Taverno Rekar. Postrežba super, hrana prav tako, prilagajajo se željam strank (pri večjih skupinah). Jaz osebno imam za njih same pohvale.user posted image

evo si mi Rekarja speljala izpod prstov user posted image hrana je super, postrežba odlična... niti enkrat še ni blo nobene pripombe pa zdej že kr neki let praznujemo rojstne dneve tam.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

24.01.2009, 14:09

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Kje pa je ta Rekar?Kako se pride do njega, imam kakšno spletno stran?user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

24.01.2009, 16:26

clock-img

benika

pencil-img

7793

Na Orehku pri Kranju. Če prihajaš iz LJ strani, potem malce za tablo Kranj zaviješ desno (je itak samo en izvoz) in cca. 300 m naprej je na desni strani gostilna. Če prihajaš iz smeri Kranja, pa na Laborah v semaforju zaviješ levo, cca. 500 m naprej in potem zaviješ desno, se pelješ naravnost in 50 m imaš gosdtilno na levi strani.

clock-img

24.01.2009, 16:29

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Kje pa je ta Rekar?Kako se pride do njega

Težko. Res, se ne hecam. Težko je razložit, ker še sam težko najdeš, če se ne spoznaš kaj preveč v tistih uličicah. Je pa to sicer na Orehku, to je ena vasica na drugi strani glavne ceste, kjer je tovarna Iskra, če ti je to kaj znano.

Najbolje, da pogledaš v imenuk in potem tam na zemljevid ali pe če vklopiš navigacijo.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

30.01.2009, 19:32

clock-img

Nastya

pencil-img

152

Detlca, jaz osebno ti priporočam Vilo Belo v Zg. Beli (cesta proti Preddvoru), to je zelo lepa restavracija, je sicer malo dražja, a za vse takšne stvari se mi zdi da je najboljša. Ambient, hrana, postrežba..

Mi imamo vsa praznovanja tam in tudi krst smo imeli.

Dobro izbiro ti želim !!

clock-img

01.02.2009, 09:40

clock-img

ery

pencil-img

1675

Nastya, te moram popraviti... Vila Bella ni na Zg.Beli, ampak Na Srednji Beli. user posted image

Je pa vse res kar si napisala. Super je! Sicer pa ni ne vem kaj dražja od ostalih gostiln, postreženo je pa vse na nivoju. Hrana super!! Tudi mi veliko praznovanj praznujemo tam. Od krsta, abrahama, ohceti...

clock-img

07.02.2009, 13:10

clock-img

karin412

pencil-img

747

Na Kokrici pri Šternu smo jedli kalamare, sem pa videla, da so eni praznovali RD. Meni je bilo vsakokrat všeč-cene in hrana.

clock-img

07.02.2009, 21:46

clock-img

benika

pencil-img

7793

Na Kokrici pri Šternu smo jedli kalamare, sem pa videla, da so eni praznovali RD. Meni je bilo vsakokrat všeč-cene in hrana.

Ja, fenomenalna hranauser posted image Mi imamo drugače vsa praznovanja V Gitadeli v Stražišču ali pa Pri Sonji (se ne spomnim kraja-od Naklega se pelješ po stari cesti proti Podbrezju).

< Sporočilo je popravil benika -- 7.2.2009 21:47:40 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem