writing-img

Grelnik vode za BC živčke?

clock-img

25.11.2008, 12:33

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

A ima katera grelnik vode, ki se ga dobi v BC za živčke? Gre za Philipsov grelnik HD4686. Mene mika, da bi ga kupila, pa ne vem, če je ok. Do sedaj nisem imela grelnika in sploh ne vem na kaj moram biti pozorna. Bi ga pa rabila za pogrevanje/prekuhavanje vode ker se hranimo z adaptiranim mlekom. In ker imam dvojčka, se mi zdi da kar naprej prekuhavam.
A se splača? A je kateri drugi boljši?

clock-img

25.11.2008, 12:44

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

hello
ja ne vem kakšen zgleda ta grelnik vode, lahko pa povem da so super ker smo naliješ vodo in pritisneš gumb in segreje, zavre v parih sekunda in nato samo naliješ v skodelico in čaj je pripravljen he he , res so zelo praktični , vsak upam da je to ta grelnik user posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 12:54

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

clock-img

25.11.2008, 13:21

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Prima stvar je! V pisarni ga imamo za pripravo čaja ali instant kofetka. Voda zavre praktično takoj, pa še čisti se čisto enostavno.

clock-img

25.11.2008, 21:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.11.2008, 21:14

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Mah ta je absulutno predrag. Jaz imam tukaj enega čisto poceni in prav tako lepo segreje vodo. Je stal manj kot 10€ in je star že kar nekaj let. Glede nastavitve različnih temperatur pa ne vem zakaj bi to kdo rabil? Saj voda za mleko za otročka se more prekuhat ane. In grelnik ti normalno prekuha vodo. Sem mi zdi čudno, da bi npr. nekdo vodo segrel samo do določene temperature in potem dal mleko v prahu notri.

clock-img

25.11.2008, 21:51

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Mah ta je absulutno predrag. Jaz imam tukaj enega čisto poceni in prav tako lepo segreje vodo. Je stal manj kot 10€ in je star že kar nekaj let. Glede nastavitve različnih temperatur pa ne vem zakaj bi to kdo rabil? Saj voda za mleko za otročka se more prekuhat ane. In grelnik ti normalno prekuha vodo. Sem mi zdi čudno, da bi npr. nekdo vodo segrel samo do določene temperature in potem dal mleko v prahu notri.

Grelnik kolikor vem ne prekuha vode - da bi voda bila prekuhana je menda nujno ( kolikor vem) da vreje cca 5 minut. Grelnik se izklopi.
MOrda pa razlicne temp., da prekuhano vodo segrejes na doloceno temperaturo.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni