IZVIRNO SPOROČILO: lery
lep pozdrav! ne oglašam se pogosto,sedaj pa imam problem. Imam dvojčka stara štiri in pol leta in oba sta mi začela gristi nohte,eden celo blazinice na prstih.S pogovorom ni nič, tudi nagrade ne pridejo več do učinka.Zanima me če ima kdo podoben primer in kako ga rešiti,počasi me začenja skrbeti.
jaz sem mojega že 3x odvadila. Po kakšnem letu dni je začel ponovno. Upam, da je zdaj dokončno odvaden.
Mi pa ni smešno, saj se posledice poznajo tudi na zobku. Dlesen si je porinil čisto dol na stalnem zobku in zobozdravnica je rekla, da če ne bo nehal, da mu bo zobek izpadel. Seveda je še ne 7 let star in mu dol visi za zobek, ker po moje upa, da mu bo spet nov zrasel.
Najprej je palila nagrada, pogovor... zdaj žal nič več. Tisti lak grenki itak dol požre.
Jaz sem mu žal, pa naj se sliši še tako kruto rekla (sem bila že čist obupana zaradi novega, poškodovanega in komaj izraslega zobka), da če ga vidim, da si grize nohte, ga udarim. Pa se je začel jokat, sem bila cela paf. Je komaj povedal, da ga bo potem bolelo. Ampak besede več nisem mogla požreti in sem rekla, da se naj pač sam odloči kako bo.
In od takrat si ne grize nohtov zdaj že nekaj časa. Hvala Bogu, pa mi izrečene besede tudi ni bilo potrebno uresničiti.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 2.10.2012 12:00:19 >