writing-img

H&M, C&A

clock-img

27.05.2005, 16:46

clock-img

mauri

pencil-img

119

Hojla!

Prosila bi vas, če mi lako katera pove kje približno v Celovcu se nahajata H&M in C&A? Z :love: se ravno jutri odpravljava malo v shopping, pa Celovc bolj slabo poznava, ker sva ponavadi vedno nabavlala v Grazu.
Sej vem da ste enkrat o tem že pisale, ampak ne najdem posta.

Hvala in lep sončen pozdrav vsem!
Mauri

clock-img

27.05.2005, 16:54

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

No da ne odpiram nove teme...Glede H&M v Mariboru (sem iz LJ) me zanima sledece in sicer, kako ste nosecnice kaj zadovoljne z njihovo kolekcijo?

clock-img

27.05.2005, 20:51

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ni težko najt, čist v centru zraven Alter Platz, boš vidla, ni za zgrešit. ;) Lahko greš pa v Sudpark, majo tud obe trgovini, sicer manjši, pa vseeno... so smerokazi ob cesti. Prijeten shopping! ;)

clock-img

28.05.2005, 19:31

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

danes sem bla ravno v grazu...za c&a ne vem, ker :love: ni mel časa, v h&m se pa definitvno ne splača, ker dobiš vse ceneje v mariboru

clock-img

29.05.2005, 09:23

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Jaz sem bila v soboto v Sudparku v Celovcu in sem razočarana nad C&A in H&M. Sicer sem si kupla ene dolge poletne hlače in ene tričetrt amapak je bolj poden, ker kar so bile same S številke. Cene pa tako 7000 dolge hlače, 6.000 tričetrt. V C&A so bile pa meni tako grde cunje, da tam ne bom nikoli nič kupila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem