writing-img

H&M

clock-img

04.08.2005, 13:31

clock-img

Eja_1

pencil-img

75

Ker nisem iz LJ bi prosila, da mi katera od vas sporoči, napiše naslov od trgovine H&M v LJubljani ali opiše, kje je oz. mi posreduje spletno stran trgovine.
hvala.
Čauči, E

clock-img

04.08.2005, 13:34

clock-img

Teya

pencil-img

1051

v city parku, v btc-ju....

clock-img

04.08.2005, 14:05

clock-img

soncka

pencil-img

102

oj
ma kaj v H&Mju v LJ imajo tudi za nosečke cunjice?

clock-img

04.08.2005, 14:08

clock-img

Teya

pencil-img

1051

na žalost ne :(

clock-img

04.08.2005, 14:16

clock-img

kati1

pencil-img

264

ojla

men je pa prodajalka v H&M rekla, da bodo v LJ odprli nov in večji center,kjer bodo imel tud nosečniške obleke. Sam ne vem točno kdaj :(

Sicer pa je v hali A v BTC-ju trgovina "kepica" za nosečnice - imajo kar luštne cote (več izbire kot La vie).

lp, K

clock-img

04.08.2005, 15:13

clock-img

lev76

pencil-img

261

Ja men je to čist mimo, da v Ljubljani H&M nima cunj za nosečke v MAriboru jih pa imajo. Pa nimam nič proti Štajercem sam ne vem kaj imajo vrli managerji H&M proti Ljubljani in proti nosečkam. Tko jez še vedno nabavljam v Avstriji in Nemčiji. Sem pač navajena še od prej in v naša dva H&M sploh ne zaidem.

Tko sm mal pošinfala.:)-

clock-img

04.08.2005, 21:16

clock-img

Anonimen

Mislim, da nimajo managerji čisto nič proti nosečkam v LJ, gre enostavno za to, da je trgovina v LJ po kvadraturi precej manjša kot v MB. Nosečniška oblačila so pač taka kategorija, ki jo lahko izpustijo. Saj eno vrsto hlač in majčk bi že kam natlačili, ampak - ali bi bile s tem zadovoljne???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem