writing-img

HOJICA

clock-img

24.11.2004, 10:38

clock-img

ESA

pencil-img

34

Kakšno je vaše mnenje o hojici?

clock-img

24.11.2004, 10:56

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Zdravniki jo odsvetujejo. Tudi moje mnenje je, da hojica ni vredu. Sicer se pa moj mižek plazi(ali hodi ob opori-se prijema za kavč, stole, omare), tako da je niti ne rabi. Eni jo dajo, če otrok ne plazi, si pa želi biti ves čas v bližini mamice-tako lahko pride za njo, če mu pobegne.:)-

Pa-pa:miska:

clock-img

24.11.2004, 11:00

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz sem proti!

:muca:

clock-img

24.11.2004, 11:00

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Jaz sem jo na vsak način hotela, možek in njegovi pa so tulili, da je to strup. Končalo se je tako, da je mali hitro shodil (plazil se ni) in nisem uspela "uveljaviti" svoje. Če bi jo imela, bi otroka dala noter nekajkrat za kratek čas, ker veliko časa verjetno res ni zdravo, da prebije v njej. Kar pa se varnosti tiče - no mislim, da ni ravno smrtno nevarna, itak moraš imet otroka ves čas na očeh....

Jasna

clock-img

24.11.2004, 11:45

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Mi jo imamo, ampak je bila Teja noter samo nekajkrat(lahko preštejem na prste ene roke). Mislim, da ji je bolj všeč, ko lahko sama hodi, tako da se drži, ali plazi, kot pa da je v hojici.

Lp,
Mojca:rozica:

clock-img

24.11.2004, 15:20

clock-img

Anonimen

mislim da v švici imajo prepoved prodaje hojic:zmeden: te ze ni okei, ali pač, kak za koga:zajcek:

clock-img

24.11.2004, 23:44

clock-img

viv_

pencil-img

9144

O hojicah je bilo že 500 debat, samo mal je treba nazaj polistat ...

Tako kot vedno eni za, eni proti... vsak po svoje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem