mene pa nekaj zanima (avgustovke sem že vprašala), kako vam iz drugih krajev po SLO in Lj, a vam tudi govorijo o pravilnem "handlihg-u" oz. pravilnem ravnanju z novorojenčkom in dojenčkom? Kaj pa tiste, ki ste rodile 3, 4,..let nazaj, a so takrat tudi že to uvajali.
Najbolj smešno mi je to, da ti v materinski šoli na hitro pokažejo, v porodnišnici pa o tem ne duha ne sluha. No saj na oddelku, kjer sem jaz ležala, niso nič povedali, samo to , da moram pazit na glavico, da je skoz podprta.
Lp Tia74
Naj še to povem, da sem bila prvič v povetovalnici prav žalostna, ker so me kregali, da mojo
narobe pestujem, vzdigujem, previjam,..uglavnem vse narobe. Glavico sem imela vedno podprto! Previjat nisem smela tako, da sem ji nogice prijela za gležnje in vzignila ritko, ampak so mi pokazali, da jo moram prevaliti na levi in potem na desni bok in ji zamenjati pleničko ali pa jo prijeti med nogicami, eno nogo skrčiti in ji dvigniti ritko.
Zdaj sem se skoraj vsega že naučila, samo se sprašujem, nas so naši starši previjali kakor so znali o "handlingu" niso imeli pojma, pa smo vsi zdravi in normalni
Problem nastane tudi pri babicah, dedkih, prijateljih, ki nimajo otrok...vsi jo naroče pestujejo, potem jim pokažem...in kaj sledi vik in krik

. Zato kar pustim, da jo pestujejo po svoje, saj itak ne zdrži pri nobenemu več kot 10 min.
lp
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!