IZVIRNO SPOROČILO: medvedekpu
Eno vprašanje glede mehke torbe. Ker ravno med kombinirano in mehko cincam. Se mehka v redu obnese pri novorojenčkih? Mislim, ker vsi tako poudarjajo te "ta prave" košare za novorojenčke. Ste vseskozi uporabljale samo mehko torbo? A se torba drugače še kaj "fiksira" na voziček ali se samo dno vozička položi in na to potem položiš torbo (mislim v smislu, da potem ni kake nevarnosti zdrsa)?
A je tisto obračanje ročaja kaj praktično, uporabljate kaj to funkcijo? Kako je pa kaj z zlaganjem in težo tega vozička? A bi šel v cliota (to je edino kar me še skrbi)?
Jaz imam topline s plus. Zakon!
Mehko torbo je imel naš od rojstva do treh mesecev, ker potem je bil že junij in toplo, pa sem ga dala v športni del, kjer je še vedno zelo zavarovan in ne more niti slučajno padet ven, ker je super in dovolj globoko in popolnoma ravno.
Mehka torba se fiksira na voziček in ne more nikamor zdrset. Niti po točko razno. Fiksira se tja, kamor se kasneje fiksira obroč v šp. delu. Obračanje ročaja je prišlo meni ful prav, ker ko še gleda proti tebi, obrneš ročaj in ga fino previješ v vozičku, ali pa ko si na kavici ga daš popolnoma do mize, ali tebe in ga imaš takoj na dosegu, ali pa ko ga hraniš z GH....
Mehko torbo vzemi, ker se potem vsi trdi deli odstranijo in za zimo, sedaj ko je star 8 mesecev imamo zimsko vrečo, ki je tudi, tako kot košara fiksirana na voziček in nima kam zdrsniti. Pa ovčke ne pozabi dokupiti. Se ful spšlača, ker jo z zadrgo pritrdiš na voziček in paše prav v to mehko košaro. Naš se je grel noter marca in aprila, sedaj je pa spet vse od naštetega zopet v uporabi.
Več lahko na zs, ker sem ful mal na forumu...no, kakor kdaj.