cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hemeroidi

clock-img

21.05.2008, 17:50

clock-img

Anonimen

Ali je imela mogoče katera probleme s hemoroidi v nosečnosti? Jaz sem na polovici in sem danes začutila bulico...Je dovolj, da grem v lekarno ali moram prav k svojemu dr.? Hvala za odgovore

clock-img

21.05.2008, 17:50

clock-img

Anonimen

Hemoroidi, pardon.

clock-img

21.05.2008, 18:46

clock-img

gaya24

pencil-img

944

ne rabiš k zdravniku, js sem se kar s tea tree od justa mazala, drugač pa v lekarni dobiš take obliže, ko se dajo gor in kr pomaga.  

clock-img

21.05.2008, 18:49

clock-img

KRNEKDO

pencil-img

12

vrjetno bo dovolj, če greš v lekarno in poveš kaj te matra. Sam ne pozabi povedati, da si noseča saj ne smeš uporabljati vseh krem, ki jih sicer lahko.
( nosečnice naj nebi uporabljale kreme z anestetiki).

Pa poskusi ugotovit katera hrana te še dodatno zapira in se je izogibaj če se da.

clock-img

21.05.2008, 19:17

clock-img

piamaria

pencil-img

523

v lekarni kupi Faktu, moj najboljši prijatelj pol leta po prvem poroduuser posted image

clock-img

21.05.2008, 19:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.05.2008, 20:40

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Poleg tega je odvisno, ali imaš zunanje ali notranje. Omenjena krema Faktu je zelo v redu, samo nisem prepričana ali se jo dobi brez recepta.

Drugače pa pomaga laneno seme, treba je piti veliko tekočine ali jesti "mehko" hrano (kosmiče v jogurtu, gres...) da je iztrebljanje čim lažje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem