writing-img

Hemeroidi pri dojenčku

clock-img

03.03.2011, 19:08

clock-img

Kimi6

pencil-img

146

Živjo,

imam 10 mesečno punčko, ki skoraj vedno joka ko kaka. Res, da je nekaj časa na trdo kakala, potem smo ji ukunili navaden Novalac in šli na tega proti zaprtju in sedaj kakec ni več tako trd. Tekočine noče piti skoraj nič, ji vse živo ponujamo, pa zelo malo pije. Ali je možno, da ima tako mali že hemeroide, ker danes ko sem jo kopala, sem opazila pri ritki majhen izrastek. Sej bom jutri poklicala zdravnico, pa me vseeno zanima, če je katera imela tak problem.

clock-img

03.03.2011, 20:20

clock-img

nusi

pencil-img

1833

za hemeroide ne vem, je pa tudi moj imel takšne težave. Zato sem ga začela posedati na kahlico, kjer veliko lažje kaka in ne joka zraven. Zjutraj in zvečer, včasih pa samo 1x na dan, mu dam laneno seme, ki ga strem in namočim v vodi za cca 5 minut, nato pa semena in tekočino dodam hrani. Mojmu ful pomaga.

clock-img

03.03.2011, 22:29

clock-img

tejči28

pencil-img

2056

dojenčki imajo pogosto hemeroide ravno zaradi napenjanja pri kakanju.Vendar mu ne bodo ostali tak kot nam odraslim.user posted image Otrokom se to popravi nazaj.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

clock-img

03.03.2011, 23:04

clock-img

DragonLady

pencil-img

166

LACTACON-mehča blato, ga pridno uporabljamo doma...mlečni sladkor, nam ful pomaga proti zaprtosti. Priporočila ga je patronažna in pediatrinja. Se dobi v lekarni...bolj priročno kot pa da kupuješ laktozo v prahu in doma sama pacaš in pripravljaš. To je pa v obliki sladkega sirupa, ga imajo otroci načeloma ful radi. V glavnem, toplo priporočam...srečno!

clock-img

04.03.2011, 22:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem