writing-img

Hladilno mazilo za ritko

clock-img

15.11.2005, 09:37

clock-img

lidija74

pencil-img

65

Dobro jutro user posted image !
Mene pa zanima,katero hladilno mazilo za ritko naj kupim user posted image ? Prosim za vaše izkušnje in pomoč user posted image !
Hvala!
Srečka user posted image Lidija,35.teden

clock-img

15.11.2005, 09:47

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Jaz za mojega malčka od samega začetka uporabljam Bübchen-ovo Baby Wundscutz Creme.
Pa še do zdaj ni imel rdeče ritke!user posted image

clock-img

15.11.2005, 09:47

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Punce so pisale, da je dobro tisto navadno iz lekarne, ali pa od Bubchena, je baje dobro.

Tudi jaz se se nisem odlocila, help!

clock-img

15.11.2005, 09:52

clock-img

Anonimen

Po moje je najboljše lekarniško. Samo ker so imeli v Kranju samo tube,  pri tem pa rabiš obe roki, da izstisneš kremo, sem jaz kpovala raje ene v lončku, od kozmetike Akra ali nekaj takega. Od enega privatnika. Drugače pa je lekarniško po moje res najboljše. Jaz bi kupila tega. Za Bübchen sem že večkrat slišala, da ni v redu.

clock-img

15.11.2005, 09:54

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Dobro jutro?
Tudi sama uporabljam načeloma Bubchen hladilno mazilo, sem pa poskusila že tudi ostale (Galenski laboratorij, Lumpi...) - izgleda, da ima vse enak učinek....
Ko se pa vname ritka pomaga Bepanten mazilo!!!
Pa veliko uspeha!
Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

15.11.2005, 10:07

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: mana_t

Jaz za mojega malčka od samega začetka uporabljam Bübchen-ovo Baby Wundscutz Creme.
Pa še do zdaj ni imel rdeče ritke!user posted image

Ja, tudi pri nas se je dobro izkazalo!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

15.11.2005, 11:05

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Splišni kako imajo v Kranju samo mazilo v tubi??? To sploh ni res!!! Meni ga teta kupi enkrat na mesec v škatli in to ta veliki, stane pa 2300 (v lekarni blizu avtobusne postaje).

LP Tina

clock-img

15.11.2005, 11:09

clock-img

Anonimen

Ni ga čez Bebival, najboljše mazilo!!!! Sem poskusila tudi od Nivee, pa ni bilo pol tako dobro.

clock-img

15.11.2005, 16:34

clock-img

Anonimen

Da se ne bom ponavljala - tukaj sem pisala o razlikah med hladilnimi mazili, ki se uporabljajo za nego ali pa za zdravljenje vnete ritke:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=678745

< Sporočilo je popravil someone -- 15.11.2005 16:35:08 >

clock-img

15.11.2005, 22:30

clock-img

Anonimen

Tudi mi imamo samo lekarniško (obalne lekarne).user posted image Lepo se ga razmaže,je ful mastno,lepo diši in tudi spere se ga lahko.Vsebuje pa olivno olje,prečiščeno vodo,lanolin,vazelin in vanilin.
Enkrat sem dobila Babylove (DM) kremo za rito,pa je ful šit.Še ko jo kopam,jo moram ful namilit in drgnit v gubicah po nogah,da sperem kremo stran.P težko se razmaže.
No,kakorkoli,lekerniško mazilo je user posted image !

clock-img

15.11.2005, 22:49

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Bebival-MB lekarne. Ni boljšega mazila

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

16.11.2005, 08:10

clock-img

sky

pencil-img

305

Se strinjam z Marogico in Blacky. Bebival mazilo za nego otrokauser posted image .

BK.

clock-img

16.11.2005, 08:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tinatona

Splišni kako imajo v Kranju samo mazilo v tubi??? To sploh ni res!!! Meni ga teta kupi enkrat na mesec v škatli in to ta veliki, stane pa 2300 (v lekarni blizu avtobusne postaje).

LP Tina

Tina, če boš še enkrat prebrala moj odgovor, boš videla, da sem napisala SO IMELI. Moj otrok je star tri leta in pol. Tako da je kar res, se ne zmišljujem.user posted image

clock-img

17.11.2005, 22:36

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz mam vse sorte user posted image
bebival sem porabila, vmes sem sprobala nivejino (vzorček), zdaj imam bubchen, pa še celo tubo nivee, aja pa eno **** sem tudi že porabila pa zdaj je bil v reviji vzorček afroditine Bebice - bomo tudi probali...do zdaj so mu vse odgovarjale, tak da ne morem rečt, katera je najboljša (sama sem kupila samo bebival, druge sem dobila user posted image )

yeah, thats me ;)

clock-img

26.11.2005, 18:01

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Najbolj sem zadovoljna z Buebchnovo Baby Wundschutz Creme.
Pa tudi Niveina mi je dobra.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

13.12.2005, 23:14

clock-img

giga

pencil-img

124

Midva sva začela z Bubchen kremo, in še zdaj prisegava nanjo (11m), za vsak slučaj, če bi se kdaj ritica vnela - pa se hvalabogu ni - pa smo imeli doma ta velko tubo bepanthena.

Carpe diem!

clock-img

13.12.2005, 23:18

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Meni je tudi najboljša krema od Buebchna.user posted image
Pa Niveina tudi ni slaba.

clock-img

13.12.2005, 23:19

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Spregledala sem ,da sem že enkrat odgovorilauser posted image user posted image

clock-img

14.12.2005, 12:10

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz uporabljam dve kremi za doma Bübchen, ko pa greva na obisk pa imam v torbi kremo Fissan - italijanska in je zelo uredu, ko mi Bübchen zmanjka bom uporabljala samo to drugo...

sem pa itak dobila od tete celo torbo raznih krem in samponov ravno od firme Fissan.... user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

14.12.2005, 19:55

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Jaz pri Aneju že od rojstva uporabljam Bebival od mariborskih lekarn. Star je 6. mesecev in še nikoli ni imel vnete ritke... user posted image  

clock-img

15.12.2005, 22:13

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Bubchen je zakon!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2005, 22:50

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Mi imamo tudi kar na recept, čeprav ga pa jaz ne uporabljam pri vsakem previjanju. Namažem jo mogoče enkrat, dvakrat na dan (ali pa tudi to ne, odvisno), pa še to zelo malo. Ne vem, zakaj sem se tako navadila, mislim, da sem ene parkrat pozabila oz. se je ful mudilo (glej sliko), zdaj pa delamo tako. Še nikoli ni imela vnete ritke niti kakšnih izpuščajev ali karkoli.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem