writing-img

Hobiji

clock-img

30.03.2008, 20:52

clock-img

LunaLuna

pencil-img

140

Mene pa zanima, s čim vse se ukvarjate v prostem času? Morda dobim kakšno idejo.

Lep pozdrav.

clock-img

30.03.2008, 21:07

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

že nekaj časa nimam nič prostega časauser posted image drugač sm v mladih letih rada sestavlanke sestavlala, ene 5000-10000 kosovuser posted image zdej mam pa bl rožceuser posted image za dušouser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

30.03.2008, 21:22

clock-img

lelčy

pencil-img

336

berem knjige in romane

clock-img

30.03.2008, 22:03

clock-img

Ml.očka

pencil-img

48

Občasno airsoft..

clock-img

30.03.2008, 22:11

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

pozimi smučanje

poleti motorizem, kolesarstvo, pohodništvo, izleti,

doma pa knjiga, puzzli, rada imam tudi gobeline, sam ne spravim se zraven...

sicer pa je zdej na sporedu pospravljanje stanovanja in vzgoja otroka... madonca je zanimivo user posted image user posted image

clock-img

30.03.2008, 22:30

clock-img

Anonimen

Agility, rolanje,  kolesarjenje, net, fotografija, ustvarjanje ... 

clock-img

30.03.2008, 22:33

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Bolj bom pisala, kaj so bili moji hobiji in ne kaj so:user posted image

Bili:
freeclimbing, motorji, badmington (v hali)- (nekaj od tega je odpadlo zaradi otrok, torej pomankanje časa, nekaj pa zaradi moje lenobe)

Ostali pa so še: smučanje in pa branje knjig. Predvsem ta zadnje...temu se ne bi odpovedala, pa če bi imela 10 otrok.

Ostale aktivnosti pa so tako redke, da jih ne morem imenovati hobijiuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

30.03.2008, 22:37

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Sci-Fi filmi
Sci-Fi nadaljevanke
Računalništvo
Starševanje

Gospa sem.

clock-img

30.03.2008, 22:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

badmington (v hali)

Jooooooooooj! BADMINTON!

To je ena izmed besed, na katere sem alergicna user posted image Res, kar pikce dobim, ker 3/4 ljudi ne pise tega prav.

clock-img

30.03.2008, 22:50

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Jooooooooooj! BADMINTON!

To je ena izmed besed, na katere sem alergicna user posted image Res, kar pikce dobim, ker 3/4 ljudi ne pise tega prav.

Očitno sem ena izmed teh 3/4 ljudi.... Pa hvala. DOstikrat videla napis v življenju, sama pa očitno vedno narobe pisala...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

30.03.2008, 22:55

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

badmington (v hali)

Jooooooooooj! BADMINTON!

Ojej, ribica, res ni vredno da pikice zato dobiš.
Sicer pa so moji hobiji obdelovanje vrta in skrb za rožice, pa odbojka 2x na teden (običajno mi uspe le enkrat tedensko, zadnje čase še to neuser posted image ). Pred sinkovo boleznijo še pevski zbor, ki je moral potem žal odpasti. Mogoče pa jeseni znova štartamuser posted image

clock-img

30.03.2008, 23:49

clock-img

Anonimen

Enim ni vredno, meni pa je. user posted image In vedno bolj me motijo slovnicne napake, kjerkoli. Pa ne, da jih jaz ne delam ... si pa zelim, da jih ne bi user posted image

clock-img

30.03.2008, 23:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.03.2008, 00:19

clock-img

Anonimen

V tistem RES prostem času se ukvarjam z rodoslovjem (sestavljanje družinskega drevesa). V prostem času, ki je pa samo prosti čas, pa počnem stvari, ki so zame popolnoma vsakdanje (računalnik, TV, knjige, obiski, 2-urno razvajanje v banji itd.).

clock-img

31.03.2008, 07:06

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Gledališče.

clock-img

31.03.2008, 07:12

clock-img

srki

pencil-img

9222

Saj me je sram, ampak, se mi zdi, da jih kar nimamuser posted image . So kar nekam izginili. Včasih je bilo to branje knjig, zdaj sem pa prelena oz. prehitro zaspim. No, trenutno je edino ta hobi, da delamo pri bajti.

clock-img

31.03.2008, 07:42

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Saj me je sram, ampak, se mi zdi, da jih kar nimamuser posted image . So kar nekam izginili. Včasih je bilo to branje knjig, zdaj sem pa prelena oz. prehitro zaspim. No, trenutno je edino ta hobi, da delamo pri bajti.

Kaj da ne, imaš pevski zbor.

clock-img

31.03.2008, 08:18

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Rada delam z barvami na steklo,fimo maso ipd,1-2x na teden badminton,pa začetek maja začnem s tenisom.Pol bo verjetno badminton odpadel.Rada pa grem tud na kakšen koncert in v gledališče,sam to je že bolj poredko.

clock-img

31.03.2008, 08:53

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Po novem kolesarstvo, ki sem ga delno menjala z motociklizmom (poudarek na delno), zaradi hčere. Sicer pa smučanje, fitnes (tek), pohodništvo, rolanje (lahko rečem bivški šport, zaradi pomanjkanja časa).
Pa jasno, moj "mali" sonček user posted image , moje največje veselje-moj "prosti čas".

clock-img

31.03.2008, 09:35

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Zelo različno, od takih bolj za prešvicat, pa do bolj ustvarjalnih: kolesarjenje, rolanje, aerobika, pozimi tek na smučeh, sprehodi, vrtičkarstvo, rožice in forumi o rastlinah, ustvarjanje z glino, DAS maso, mavcem, slikanje na svilo, Iris-folding tehnike, kaširanje ...

200% MAMI

clock-img

31.03.2008, 11:21

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

A mater, zdaj me je pa skoraj sram. Pa še res je. Saj pravim, bolj tuhtam, manj vemuser posted image .

Hvala, Volga, da si me spomnila.

clock-img

31.03.2008, 11:27

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

zelo rada rišem na blago kakšne otroške motive, samo imam zadnej čase bolj malo časa user posted image

Drugače pa gobelin, jih imam doma ene 10 za okvirit, in trenutno full zanimive hama perliceuser posted image

clock-img

31.03.2008, 11:39

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

A mater, zdaj me je pa skoraj sram. Pa še res je. Saj pravim, bolj tuhtam, manj vemuser posted image .

Hvala, Volga, da si me spomnila.

Ni za kaj, še drugič user posted image

clock-img

31.03.2008, 11:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, se priporočamuser posted image .

clock-img

31.03.2008, 11:50

clock-img

Anonimen

Branje, to je po mojem edino, kar mi je trenutno ostalo. Aha, no, pa recimo hribolazenje ob nedeljah. Pevski zbor je na čakanju, psov trenutno nimamo. Čez nekaj časa se nadejam, da bom v prostem času služila kot taksistka svojim otrokom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem