writing-img

Hormon LH

clock-img

12.04.2008, 22:32

clock-img

metuljcek27

pencil-img

137

Drage moje punce za vas imam vprašanje,ker ste že veliko pred mano,bi vas prosila,če katera ve kaj se dogaja s hormonom LH med nosečnostjo.Zamuja mi 1 teden in imam vse znakeuser posted image ,tudi vgnezditvena naj bi? bila.Za hec sem pa naredila ovulacijski test in je +.Ne vem kaj naj zdaj,če ima katera odgovor bi lepo prosila zanj.Pa lepo in zdravo nosečnost vsem puncam tle goruser posted image ,hvala.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 13.4.2008 6:51:24 >

clock-img

13.04.2008, 08:38

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Oj!
LH je odgovoren za ovulacijo, med nosečnostjo pa se ne izloča, pač pa ga nadomesti hCG (humani horijski gonadotropin), ki ga izločajo celice zarodka.

Kaj pa če bi naredila nosečniški test? Koliko ti pa M zamuja?

clock-img

13.04.2008, 10:02

clock-img

Anonimen

Zakaj nekatere tako komplicirat, saj tako drag pa ta test za nosečnost tudi ni. user posted image Pač ga nardiš in veš pri čem si.

Pa upam, da ti je uspelo...

clock-img

13.04.2008, 12:32

clock-img

metuljcek27

pencil-img

137

Zamuja 1 teden.Test pa bom naredila v ponedeljek,ker ne bi rada prehitevala...

clock-img

13.04.2008, 13:32

clock-img

metuljcek27

pencil-img

137

Tole je moja zgodba...
1,5 leta se matrava nauser posted image .Vseuser posted image so redne(27 dni),ovulacije nastopijo 2-3 dan pouser posted image ,to sem ugotovila sama po temperaturi in sluzu,ovulacijski test sem vedno delala po 1.tednu,po končaniuser posted image in nikoli ni bil+.13.03. sem dobilauser posted image (7 dni) do tukaj vse ok.20.03 sem dala prvič kri in so mi ugotovili,da imam povišan prolaktin,16.03 se mi je pojavila črna sluz in rjav izcedek,ki je trajala do 29.03(14 dni)v zelo majhni količini,ni bilo podobnouser posted image ,pa tudi znaki zauser posted image niso bili prisotni,03.04.sem dala ponovno kri ampak mi niso kontrolirali prolaktin temveč ostale hormone,ki pa so bili vsi super.Včeraj 12.04.sem pa za hec delala ovulacijski test in je+.Doma imam clear blue in ga bom delala v ponedeljek,ker mi po vseh izračunih zamuja 1 teden.Mene zanima samo če mislite,da obstaja možnost da semuser posted image ?

clock-img

14.04.2008, 23:00

clock-img

metuljcek27

pencil-img

137

Če bo vse ok se vam kmalu pridružim...user posted image Danes je bil +user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem