cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hormonski test

clock-img

10.05.2005, 10:22

clock-img

gros

pencil-img

2

Prosim za nasvet. Menstr. naj bi dobila nekje do 30 dne, danes je 27. Naredila sem že tri teste z jutranjim urinom Baby c. pa so bili negativna. Jutri nameravam še na pregled krvi. Kaj menite, kakšna je možnost da sem oz. nisem. Imate kakše izkušnje.

clock-img

10.05.2005, 10:25

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Svetujem ti, da še malo počakaš z testi in tudi pregledom krvi, vsaj do 30 dne ko naj bi dobila M:hudicek:. Raven hormonov je med ženskami različen in pri enih pokaže še pred izostankom menstruacije, pri nekaterih pa precej pozno, že ko menstruacija precej zamuja.
Vseeno pa držim pesti, da si :nosecka::miska:

clock-img

10.05.2005, 10:32

clock-img

svizc

pencil-img

121

počakaj do 30. dne. ti bo bolj točno pokazal;)
na kolk časa pa imaš menstruacijo.enim pokaže tudi dva dni prej eni pa tudi kasneje tko da počaki vsaj tolk
da ti men. zaostane:metulj::metulj::metulj:
pozdravček:metulj:

clock-img

10.05.2005, 11:00

clock-img

gros

pencil-img

2

Med 28 in 30 dni.

clock-img

10.05.2005, 11:01

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja ti pa si neučakana..:zmeden2: Še izostaja ti ne.8)

clock-img

10.05.2005, 11:17

clock-img

enaena

pencil-img

196

jaz jo čisto razumem. tudi sama sem test delala že 10 dni pred M in ... od razočaranja še celo 2 dni po njej ...

no hvala bogu, sem začela vas malo brat ... :))

clock-img

10.05.2005, 14:37

clock-img

girly

pencil-img

951

počakaj je moj nasvet. škoda denarja.če je :roza:, potem boš itak vedla, sicer pa je bolš, da počakaš vsaj do 31. dne. veš, lahko :hudicek: še pride in potem boš še bl huda in žalostna...

bom pa držala :miska:, da si :nosecka:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem