writing-img

Hrenovke

clock-img

12.02.2008, 14:14

clock-img

Nadja_23

pencil-img

30

Kdaj ste ponudle, če ste? In katere? Sveže ali pakirane?

LP

clock-img

12.02.2008, 14:32

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Čim kasneje, ker hrenavke imajo pa res ogromno dodatkov, so zelo mastne, pa še vso slabo meso je zmleto. Jaz jih nebi dajala pred enim letom.

clock-img

12.02.2008, 14:37

clock-img

Nadja_23

pencil-img

30

Čez en teden bo 1 leto. Zato sprašujem, predvidevala sem,da ne prej. Samo me pa zanima katere sveže ali pakirane in verjetno piščančje?

LP

clock-img

12.02.2008, 17:43

clock-img

Hans

pencil-img

501

Naša je nora na hrenovke, sicer pa je res, da imajo hrenovke precej maščobe, vendar pa ne drži, da imajo najslabše meso ( sem se pozanimala). V trgovini poišči kakšne dietne, ali tiste za varovanj srca. Mi jemo piščančje od PP.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

12.02.2008, 18:12

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja jih je prvič probala ravno na svoj 1.roj. dan in je po njih dobila pikice po ličkih. Zdaj je stara 14m in sem ji jih spet dala par dni nazaj in ima spet pikice user posted image  Naslednjič ji bom dala tiste bele brez ovitka. Samo ta varianta še obstaja, te so verjetno najbolj "čiste" user posted image

clock-img

12.02.2008, 18:55

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Hrenovke imajo zelo veliko nezdravih E-jev. In veliko glutaminata, ki pa je še posebej škodljiv. Podrobnosti si preberi po netu, ko boš prebrala katere št. e-jev vsebujejo. Prav zaradi glutaminata pa imajo otroci radi hrenovke, ker je to ojačevalec okusa in hrenovka sama po sebi ni okusna zaradi mesa, ampak zaradi dodatkov. Takim dodatkom pa se je bolje čim bolje izogibati.

clock-img

12.02.2008, 22:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Hans

vendar pa ne drži, da imajo najslabše meso ( sem se pozanimala).

pozanimaj se pri kom, ki jih delauser posted image če ti bo upal po pravici povedat....dobro meso se prodaja kosovno, sigurno ne gre v hrenovke in podobne zadeveuser posted image v hrenovke gre sam šit, kaki usmrajeni in že zeleni čevapčiči recimo itd....da ne govorimuser posted image

clock-img

12.02.2008, 22:46

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Jaz sem ji dala danes prvič en majhen košček hrenovke in je dobila pikice po ličkih. Stara je pa 13 mesecev in pol. Hrenovk še dolgo ne bo zares konzumirala.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

15.02.2008, 22:34

clock-img

andie

pencil-img

427

Naša jih ma ful rada, stara je 10 ms, kupim pa piščančje pakirane.
Sej res ni kvaliteta, sam pr nas ne kompliciramo s tem.
Ne je jih lih pogosto, slučajn če so kdaj, jih je zraven.

clock-img

16.02.2008, 13:25

clock-img

Anonimen

Ravno pred nedavnim sem gledala oddajo na SLO1, ko je govorila direktorica urada za kemikalje in je rekla, da so v salamah in hrenovkah takšni konzervansi, ojačevalci okusa,...skratka E-ji, da naj jih otrok do petega leta nebi jedel.
Prav tako je z gaziranimi pijačami.
Se pa sama spomnim, da sem vedno bruhala po njih, do kakega 10. leta. Še sedaj čutim grenkobo v želodcu, če jih po kakšnem naključju pojem.

Jaz hrenovk raje nebi dajala. Če opečeš file piščanca, je pečen v 5 minutah.user posted image

clock-img

16.02.2008, 19:33

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Če opečeš file piščanca, je pečen v 5 minutah.

S tem se popolnoma strinajm, je dosti bolj zdravo in okusno.

clock-img

16.02.2008, 19:42

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Nekje po enem letu sem mu dala tam pa tam tudi telečjo hrenovko. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem