writing-img

Hrvaska

clock-img

03.09.2012, 16:39

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Punce z boljsimi informacijami kot jih imam jaz prosim za pomoc.

Je na Hrvaskem se toplo za it na en kratek dopust dol? In morje je se toplo?
Malo smesno vprasanje mogoce, samo ko si ze v pravi jeseni in gledas po netu si tezko predstavljas, da bi spakirala poletne cunje in sla.
Res bom vesela kaksnega odgovora.

clock-img

03.09.2012, 21:49

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

jah, odvisno kaj je zate toplo...danes sem videla en par z enoletnikom s kapo na glavi pri 29 stopinjah user posted image ... tej sigurno niso šli na plažo, pa ima morje dobrih 25 st
mi se še kopamo, ponavadi še cel september, kontinentalci večinoma ne več

če pa greš južneje na hrvaško je še topleje, poguglaj malo vremenske napovedi

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

03.09.2012, 22:51

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

a res, tok toplo je. Res najlepsa hvala za podatek! To je zame zelo toplo. Pri 29 st jaz ne dajam kape na glavo, nic bat, mi se gremo pri taki toploti zagotovo kopat.

clock-img

04.09.2012, 07:17

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Pri nas - mal bolj južno (Rijeka() je bilo včeraj full vroče in sparno. Pa oblačno in pihal je jugo. Kopat se še da, sedaj je napoved spet sončna in bo čisto ok. Še bolj južno je pa itak še čisto pravo poletje, tako da...kar pakiraj, samo napoed prej malo pogleda da ne bo ravno kakšen dež.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

04.09.2012, 08:06

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mi gremo v soboto na Pag pa glede na info ni napovedano ravno slabo vreme. Je pa res, da meni stopinje tam okoli 25' kr ustrezajo.

clock-img

04.09.2012, 08:08

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Ti kar pakiraj. September je najlepši mesec za morčka! Obe temperature, tako morja, kot ozračja so idealne!user posted image

clock-img

04.09.2012, 08:37

clock-img

dayya

pencil-img

203

Mi smo se ravno v soboto vrnili iz Istre, cel teden smo imeli 35 stopin razno za vikent je deževalo, dopustnikov in vsega kar preveč, sem pričakovala manjše temperature in manjšo gužvo pa se mi je zdelo da je blo vsega več kot prejšna leta ko smo hodili v največji sezoni na dopust.
Pred leti sem že dopustovala v septembru, lahko samo rečem preveri vremensko napoved za teden ki ga misliš preživeti na morju in če ti bo sijalo sonce le veselo boš pršla še z barvo domov :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem