writing-img

IME Sara

clock-img

10.08.2006, 09:13

clock-img

Anonimen

Doma imam punčko Saro, ampak je Sara le še za nas, skoraj vsi so jo prekrstili v Sarči. Ker nama to ni všeč, vsakemu povem, pa jo drugič spet tako pokliče. Zanima me, ali imate tudi druge, ki imate kakšno Saro, take probleme.

clock-img

10.08.2006, 09:16

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

moja je Manca in je tudi vsi in vedno ne kličemo samo Manca. Samo em ne moti. Stara je 2 leti in se je sama začela predstavljat kot Mančka. Pojma nima, kje je to pobrala. TAko jo kličemo Manca, Mančka, Manči,pol je pa še polno ljubkovalnih kot miška, pika...

ČE te pa moti, pa jasno in glasno to povej.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

10.08.2006, 09:21

clock-img

kada

pencil-img

715

Mi imamo Saro, pa jo tut jaz kdaj pa kdaj pokličem Sarči. user posted image  Drugi jo pa ponavadi kar Sara kličejo.user posted image user posted image

Če te to moti jim pač povej, da ti ni všeč, da jo tako kličejo.

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

clock-img

10.08.2006, 09:24

clock-img

tamala83

pencil-img

247

mi imamo v družini malo in veliko Saro. mala je za vsae Sara, in jo doben ne kliče drugače (vsaj ne da bi vedla) Velika Sara pa je stara 16 let, in jo domači kličemo Sara, prijatlji in sošolci pa Sarči, pa tudi nike na netu ma take. če tebe moti, jim jasno daj vedet, drugače pa ko bo zrasla, bo vsakemu kar samoa povedala kdo je in kak jo naj kliče

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

clock-img

12.08.2006, 08:08

clock-img

Tosa

pencil-img

67

Moji prijatelji imajo hči Saro, ki je že v 9 razredu. Punca je velika, lepa pametna, vse... babica pa jo kliče Sarči in njeni mamici gredo lasje pokonci. 100 x ji je že rekla pa nič ne pomaga...
Jaz imama sina Jaka in nekateri mu rečejo Jakob pa mi gre na živce, samo ne še tako, da bi scene delala.
Lepo se imejte

clock-img

12.08.2006, 08:40

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ne vem koliko je to za starše problem, vendar je naša nečakinja Saricauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem