writing-img

IN je prišla...

clock-img

13.11.2004, 22:47

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

... neželjena:hudicek:! :((:((:(( in to z enim tednom zamude!!! :((:((:(( Upam, da bo drug mesec kj več sreče!:((

clock-img

13.11.2004, 22:54

clock-img

tia

pencil-img

969

Sandra* kaj naj ti rečem,izjoči svojo žalost,a že naslednji mesec te lako čaka presenečenje in to :modri:.
Držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska:,da se :hudicek: M. hitro poslovi in potem v nove boje.

pa pa

Tia

clock-img

13.11.2004, 22:59

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ja hvala1 Upam d bo čiprj tut mene doletela ta sreča:modri::roza:! Pa da tale :hudicek: čimprej odpotuje!:racka:

clock-img

14.11.2004, 09:59

clock-img

Anonimen

Sandra...Z OPTIMIZMOM NAPREJ!!!!!!ko ti bo namenjeno,bo prišlo.Narava se je odločila,da še ni čas.S tem pa še ni rečeno,da ti ni namenjeno.Potrpežljivo počakaj na svojo srečo!!!!:angel:Neva:rozica:

clock-img

14.11.2004, 10:27

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

SANDRA žal mi je, da ti tudi tokrat ta :hudicek: greni življenje, a ne vdaj se. Le pogumno naprej in držim pestke :miska::miska::miska::miska: da bo morda že drug mesec :modri::duda::roza:

Pa srečno,
Anitka:metulj:

clock-img

14.11.2004, 11:48

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Ampak a si sigurna da vseeeno nisi noseča?
Meni je tudi ful zamujala, dobila sem jo 36 dan, se pravi da mi je tudi zamudila cca. en teden. Pa sem imela kmalu po tistem pregled, pa mi je dal test in je pokazal :modri:. Nekatere dobijo ta rdečo še kakšen mesec, kot sem jo npr. jaz-zato NE OBUPAJ!!!1

Pozdravček

Maja:nosecka:

clock-img

14.11.2004, 18:16

clock-img

naja78

pencil-img

2169

:bravo:.tudi meni se zadnje čase dogaja da mi zamuja,pa jo imam od11 leta redno.baje zaradi vseh teh psihičnih sprememb.

veš kaj ne grunatj več kako in kaj samo pazi da boš:sloncek: ko imaš plodne dneve,ti so 3 dni na mesec,zdaj pa na lov za njimi.pa nič se sekerat,saj smo vse na istem.evo ti:pujs:za naprej.

clock-img

15.11.2004, 08:16

clock-img

natja_

pencil-img

176

.... tudi mene je včeraj obiskala ta..ta..ta..:hudicek: grrrrrrr...
pa sem mislila, da nama je le uspelo...:zmeden:

natja

clock-img

15.11.2004, 22:36

clock-img

pika74

pencil-img

6782

meni tudi trka na vrata. Pa sm glih prej mojmu rekla, če je kej vesel, da je M prišla. Pa me je debel pogledou:zmeden2:. Hja, sm rekla, tko vsej vem, da mi jajčniki delajo :)-:)-:)-:)-:)-.

Bomo že enkrat mame. Nč ne skrb. Boš vidla, da bo ratal. Jst sm glih dons zračunala, da sm že 52-ič dobla M ob poskušanju za :duda:. Pa kaj nej, a nej zato jokam? Ma ni šans, je prelepo žvet na tem svet. Pa še RR mam. Jokal pa res ne bomo. Pa žalostni tud ne. Allways look on the bright side of life 8);):):)-:bravo::love::rozica::darilo::angel::morje::racka::metulj::miska::zajcek::sloncek::kuza::muca::pujs::kava:. Evo, sm nabrala talepe - oziroma - tavesele smajlije - samo zate.

Pa lepo nočko ti želim.

Lp,
Pika74
:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem