writing-img

Ideje za podaljsano bivanje

clock-img

25.06.2008, 12:03

clock-img

nizozemka

pencil-img

121

Zivjo!
Kot ze naslov pove, rabim ene par dobrih idej. Med pocitnicami moramo vseh 6 tednov zapolniti z zanimivimi aktivnosti za otroke. Poletne olimpijske igre ze imamo, vsak se pa mora se ene spomniti. In potem je treba izvesti vsak dan par aktivnosti (nalog, igric) na izbrano temo. Otroci so stari od 4-12 let. Ze lani smo imeli kavboje in indijance, pa drzave,...
Upam, da nisem prevec zakomplicirano napisala. ce se katera spomni kaksne dobre teme, upam, da ima v rokavo se kaksno aktivnost na to temouser posted image user posted image . Rabim do jutri!
Dank u wel (hvala vam)

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

clock-img

25.06.2008, 12:51

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

čao...
mogoče tiste standardne: skrivanje, za večje med dvema ognjema, gnilo jajce, igra z vedrom in vodo-morajo biti dve ekipi, katera prej prenese iz soda vodo v kanglici na drugo stran je zmagovalec, "vožnja samokolnice" ko eden drugega prime za noge in mora prvi po rokah do cilja, pantomima, asociacije, kolodont, "leti-leti" ( voda, avion, konj, kamela, ptica...), ples s stoli- en stol manj kot je plesalcev, pa se morajo ob končani glasbi čimprej posesti- tisti ki stoji izpade, karaoke, ...

mogoče kaj pomagauser posted image

lp, nadi

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

clock-img

25.06.2008, 14:24

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Uh, jaz se spomnim samo iskanja zaklada.
Kaj pa peka kakšnih kolačkov, lahko takih, ki se jih ne peče?
Če so otroci vedno isti morda učenje kakšnega plesa ali organizacija kakšne gedališke predstave po zgodbi ( kaj enostavnega, da otroci idelajo tudi kulise in kostime ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

25.06.2008, 15:00

clock-img

nizozemka

pencil-img

121

user posted image u, hvala, super se slisi. Verjetno bom kaj nekaj uporabila. Samo gledalisce se mi zdi fajn ideja, ampak da bi morala vse to v nizozemscini... uh, prezakomplicirano, se mi poleti glih ne bo dalo...
drugace pa HVALA!!!

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

clock-img

25.06.2008, 18:21

clock-img

Anonimen

pokaži kaj znaš
pantomima
ples
igre z žogo
pravljični dan
raziskovanje okolja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem