writing-img

Igrača

clock-img

23.11.2010, 19:16

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Zanima me, s kakšnimi igračami se igrajo vaši 7 mesečniki? Kakšne igrače majo radi?

clock-img

23.11.2010, 19:19

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Naš 8-mesečnik se najraje igra s kabli, pilotom, gsm-i, kuhlo...skratka vse kar ni igrača. user posted image
Drugače pa so mu trenutno najbolj ljube tiste igrače za v vodo, ki špricajo, ker si z njimi masira dlesni, pa recimo, da se s Pametnim kužkom zna kakih 10 minut zaposlit. user posted image

clock-img

23.11.2010, 20:32

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ha, naš tud s kabli, daljinci, gsm-om....user posted image

clock-img

23.11.2010, 20:40

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

6. mesečnik: z dudo, plastenko, s tem http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=152610, s tem http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=25&state=toyTypeId=0@elementId=0@ageId=4, še najraje pa ima, kadar mami z bratcem igra nogomet ali pa se gre cestne dirke. Tudi obešanje perila mu je kar zabaven šport.
Aja - pa z nobeno igračo se ne igra sam user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

23.11.2010, 20:42

clock-img

biga

pencil-img

838

Moja 8,5-mesečna hči se rada igra s pojočo knjigico ali kakšnimi žogicami, pa tudi vlakec, ki igra in se premika, ji je všeč. Seveda pa tudi daljinec in pa knjige rada meče s kavča, ko zraven stoji.

clock-img

24.11.2010, 10:02

clock-img

gupika

pencil-img

244

Daljinci in mobitel so daleč najbolj zanimivi. Vse drugo je bolj tako tako. Pogleda in vrže... metanje stvari po tleh je pa sploh nekaj najboljšega... 

clock-img

27.11.2010, 17:22

clock-img

Anonimen

moja ma pa zlo rada kakršno koli vrečo..samo da šumi aja pa reklame in časopise da jih lahko trga user posted image

clock-img

27.11.2010, 17:23

clock-img

Anonimen

aja pa če je v pojstlci hoče povlečt igračo dol iz vrtiljaka..je že skor uničla vrtiljak...komi da se še kej vrti :D

clock-img

27.11.2010, 17:38

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Lea tia, hehehehe, moj je čisto isti!!!!!user posted image

clock-img

27.11.2010, 18:05

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Lea_Tia
moja ma pa zlo rada kakršno koli vrečo..samo da šumi aja pa reklame in časopise da jih lahko trga user posted image

ja, pa če daš v navadno politrsko plastenko kaj trdega, da ropota ko streseš, je to tud zakon igrača user posted image

clock-img

27.11.2010, 20:15

clock-img

Anonimen

mja moja je učeri nekako v roke dubla flašo od vode prazno seveda..in je prov pogruntala kje je pokrovčk ker je tam bl ožje in je lizat pa cuzat začela :D 

clock-img

27.11.2010, 20:47

clock-img

smokyhawk

pencil-img

228

najboljše igrače so une ''home made'' igračeuser posted image user posted image
moj se najbolj razveseli ropotuljice ki sen mu jo sama naredla z dvema oblimanima jogurtovima kozarčkoma,notr sn pa prej drobne kamenčke dala.....user posted image pa seveda kuhla,žlička,pa defenitivno daljinc,če najde kje mobitel si ga tudi prilasti.....od vseh igrač ki sem mu jih kupila,od velikih legokock,pa do nevem čega,je zanimanje ostalo isto za kocke iz gobe ki jih je babi kupla...vse ostalo ni več tko zanimivo.....tko da mu ne mislim več kaj kupovat bom raje doma kaj izdelala,razn kaka knjigiva glasbena pa take stvari ki piskajo pa pojejo,temu seveda zelo rad prisluhne....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem