Pozdravljeni!
Evo, vem, da je blo o tem že kje govora, saj sem malo pobrskala, ampak sem se vseeno odločila, da kar ponovno vprašam ... tiste, ki imate izkušnje in že nekoliko starejše otroke al pa te, k imate doma enoletnike
Torej, moja punčka je stara 13 mesecev in vam povem, da včasih več ne vem, kaj naj se z njo igram. Saj imamo doma igračk malo morje, ampak se mi zdi, da ko sva doma, vedno delava eno in isto ... npr. imava eno leseno sestavljanko, sestavljava lončke, potem oblačiva punčko, mal pleševa, pojeva, ima eno hišo z žogicami, mal voziva avtomobile, se valjava, loviva ... ampak potem, ko pa grem jaz kaj delat, npr. kuhat, kaj pospravit, pa se ona edino tako sama zamoti, da mi odpira predale po celem stanovanju in jemlje ven stvari.
Zdej pa ne vem, kaj bi se še lahko z njo igrala, al pa da bi blo njej zanimivo, da bi se mogoč za unih 5 minut sama zaigrala? Kakšne igrače imate, kakšne aktivnosti se greste z otroci. No, saj če je lepo vreme, greva ven, to je fajn. Ampak punce, sej vidite, kakšno je vreme
In pol smo večinoma notri, tamala je že naveličana, se mi zdi, da je skoz eno in isto ...
Hm, v bistvu je večplastno vprašanje - torej, kakšne igrače so primerne za toliko stare in pa kakšne aktivnosti? Risat še ne morva, ker ji ni do tega npr. Kaj pa dojenčki igračke pa vozki? Kuhinjica? Ali ji za ven že kupim kakšne kanglice, grabljice?
Sprašujem na splošno in bom vesela vaših izkušenj
Aja, kdaj pa bi bilo primerno namontirati v njeno sobico malo mizico in stolčke? Najbrž zaenkrat še ne bo sedela gor in kaj počela ... sploh k je tak živc, da ne more biti minute pri miru
Aja še to ... zadeve za otroke iz Ikee (te stolčki itd.) so ok?