writing-img

Ime igrace

clock-img

28.07.2014, 19:09

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Bom kar tukaj vprasala, mogoce dobim odgovor.

Iscem eno igraco in ne vem niti priblizno kako se ji rece. Ni nova, baje obstaja ze leta in leta, leta in leta. Torej je kot en malo vecji plasticen kornet v katerem imas eno zogico. In ta "kornet" ima en gumb, ko ga pritisnes ti zogica skoci ven in pol naj bi jo s tem "kornetom" v roki ulovil. Ni na baterije, vse mehansko in meni ena super zadevca. Samo kako naj jo najdem. Mogoce kdo ve o cem govorim.

clock-img

28.07.2014, 19:20

clock-img

urška76

pencil-img

2569

clock-img

28.07.2014, 19:25

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Ne, ni tole. Je mal vecje, ma vseeno drzi otrok v roki in pol je en gumb, ki ga pritisnes in zogica skoci ven, je manjsa zogica in pol skace za njo in jo poskusa ulovit. In je full tezko jo ulovit.

clock-img

28.07.2014, 21:51

clock-img

Plus minus

pencil-img

208

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/16/article-2325575-19CEF1F7000005DC-499_634x399.jpg

Vem, da ne misliš tega, ampak to je še najboljši približek, ki sem ga našla. Mogoče se kateri ob njem utrne, kako se zadeva imenuje.

Drugače, pa jo imamo mi doma, dve, je takšne stožičaste oblike, je mrežasta in ima vzmet, na katero pritisneš kot pri pištoli in nato izstreli ping pong žogico. Poglej malce po otroških trgovinah, če še imajo. Jaz sem to nabavljala nekje 10 let nazaj :).

clock-img

28.07.2014, 22:17

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

ne, ni to. Sem dala opis v google in nasla. Pravzaprav nima nekega pametnega imena.

clock-img

28.07.2014, 23:14

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi jo mamo. mislim, da sem jo kupila v nekem dollar storu (a la euro shop) user posted image

p.s. nimam pa pojma kako se reče.

clock-img

29.07.2014, 08:55

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

ma, ti misliš tisto kao pištolo, noter je vzmet pa žogice zraven mi smo to imeli in polomili itak.

sem pa to videla v Celju v Kiku pred kakšnim tednom. pa v teh večjih trgovskih centrih tudi imajo. vsaj pri nas.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

29.07.2014, 09:43

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

http://www.hisadaril.si/igrace

user posted image

tole?

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

29.07.2014, 11:24

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Ja miska, to ja. Sem ze dobila in narocila, da ne bom iskala po celem mestu. Vsi so vedli kaj iscem, sam nihce ni vedel imena, ker ga nekako niti nima.

clock-img

29.07.2014, 17:16

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

ja tole imajo v kiku...smo mi dvakrat kupili,pa se je obakrat tista vzmet ,ki meče žogice ven po enem tednu uničila in zdaj nočem več kupit user posted image

clock-img

06.08.2014, 20:20

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Ja miska, to ja. Sem ze dobila in narocila, da ne bom iskala po celem mestu. Vsi so vedli kaj iscem, sam nihce ni vedel imena, ker ga nekako niti nima.

Pop ball

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem